sunnuntai 31. elokuuta 2014

Espanja vol. 6 - Shoppinggg

Aktiokuvakavalkaadi jatkuu (sori kuukauden hiljaiselo):


Ulkomailla pitää päästä katsastamaan paikallisia kirpputoreja, mut Espanjassa ei kuulemani mukaan kirppareita juurikaan ole. Mut tällä yhellä torilla, jonka läpi käveltiin laulaen, oli myös kirppariosio! JEEEEIJ!!!!!


Siel oli tämmösii pöytii, joilla kaikki vaatteet oli joko euron tai pari. Mä en enää nykyään viitti kauheesti kirppareilla pengoskella vaatteita (oon tottunu selaamaan niitä värijärjestyksessä rekeistä), mut nyt oli huima ostotarve! Halusin JONKUN kirpparimuiston, ja löyty!


Tämmönen ihana mekkonen, eurolla. Nam!


Haha, en oo ennen törmänny tälläsiin! :D


Tää kuva on yhest kauppakeskuksesta Torreviejasta. Tuolla alueella kuulemma sataa tyyliin kaksi kertaa vuodessa, niin siin kauppakeskukses ei ollut kattoa laisinkaan! :O Tai siis tommonen hökötys vain, mikä ei tulis kuuloonkaan Suomessa. Kyllä siis myymälöillä oli luonnollisestikin katot, mut sinne ostoskeskuksen käytäville ja liukuportaisiin on sateella suora yhteys.


Ruma Paavo


Meilt vietiin Laku-Pekka, mut noil saa olla tommonen. :(


Tapa kana


Ööö... miks lapsille pitää olla dödöä?


Söpöi!


Popcornei


Äää, ihania pusseja!


Ja nääki!


Mr. Toddy on aika maskuliininen.


Näitä oisin tuonu tuliaisiks jollekulle Simpsonit-fanille, mutku en tiiä en tunne.




Näit paprikoita en vältsysti valitsis.


Hihii!


Toi viiksivillitys näky Espanjassakin.


Ostin elämäni ekat läpsyttimet! ^___^ Makso marketissa jotain 1,99 euroa. Hinta-laatu -suhde kohdillaan eli pysyivät elossa tämän kesän.


Veikkaan ett graafikko ollut tosi väsynyt ku tämän rasvapurkin suunnitteli. :D


Myönnettäköön, että tää on ihan söpö. :S


Vauvannaamaisia leijonia...


Tästä oisin tykänny pienenä!


Aww!


Suomi jeeee!


Ja onhan taas luvat kunnossa...?


Mua ärsyttää toi 3D-Maija!!!! :'( Ku tykkäisin jos se ois se alkuperänen!



Tää muovipussipuu oli vähä outo juttu. Jos joku tajuu tän idean, ni mua saa valistaa. Toi oli kaupassa hedelmäosaston reunalla. No, mä aattelin ett siit voi ottaa muovipussin, ett joku on varmaan jo kerran käyttänyt niitä, mut kyl mulle kelpaa käytettykin muovipussi. Ja ku niis pusseis luki "Kierrätä minut, älä hylkää minua". No mä sit lappasin jotai appelsiinei tms. siihen pussiin ja menin kassalle. Mut se kassatäti katto sitä pussia ja tiedusteli mult espanjaks jotain ja osotti hedelmäosastolle päin. Ehä mä tajunnu mitään, nostelin vain hartioitani. Sit se otti sen pussin pois ja laittoi mun appelsiinit eri pussiin ja yks toinen myyjä kävi ottaa sen mun ottaman pussin ja vei ilmeisesti takas siihe puuhun. Avoimeks jäi, mitä oikee just tapahtu. :D

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Voi ei, just ku luulin päässeeni karkinhimosta, tulee näin paljon makeeta houkutinta... En mee kioskille.. en mee kioskille.. en mee... okei, no jos ees tikkarin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...