torstai 3. heinäkuuta 2014

Espanja vol. 1 - Eviva España!

Hola, ja terkkui Espanjan auringon alta! Olin yhdeksän seurakuntakaverin kanssa siellä ristiretkellä! :D


 Meiän poppoo (en jaksanu alkaa kyselee kaikilta erikseen lupaa kuvan julkaisemiseen, joten turvauduin pikseleihin) ja hemon leveä puu. (Minä oikealla.)


 Mua jännitti ihan kaaaameesti se lentomatka, ku mul ei ollu matkassa ketään lentopelkoista, jota oisin voinu keskittyy rauhottelee. Ja ku meiän perhees oli just ilmenny vatsatautii, ni pelotti seki ett etten vaan saa sitä just koneessa... Ja lisäks se, ett jos joudun istumaan johonki ikkunapaikalle tai johonki mist en pääse helposti liikkuu. Onneks konees oli takaosassa paljon tyhjää tilaa, ni sain ikioman penkkirivin! :)


 Espanja koneen ikkunasta.


 Meiät haettiin kentält paril autol ja suunnattiin nokat kohti Biaria.


Biar on kaupunki, joka sijoittuu Espanjan kartalla about tohon.


 Tuolla kukkulalla oli meiän koti! Oli aika nihkeetä, ku sinne asti ei päässy autolla, vaan jouduttiin aina kiipeemään jalan. Mut näköala oli mainio!!!


Tsoukki tsoukki! Toi kuva on yhestä kylästä/kaupungista, missä käytiin vierailulla. En tiiä mikä toi tönö tuol huipulla on. ;p


Espanja ei ollu yhtään niin vehreä mitä Suomi on. Meiän kotikatu näytti tältä. Tuol ei sada vettä turhan usein.


 Meiän majapaikka, Vuorikoti, missä majailimme viikon kestävän vierailumme ajan. Ihana paikka!


 Muut tytöt pistettiin huoneisiin pareittain, mut mä pääsin (pienen neuvottelun jälkeen) omaan huoneeseen. Jeeeij!!! (Yleensä petaan pedin, mut nyt näköjään en.)


 Oleskelutila.


 Ruokailutilat.


 Saatiin joka aamu ihanaa aamupalaa, nam! Syöminen on kivaa!


 Sit ihan kiva juttu Vuorikodilla oli myös uima-allas. ;)


 Uima-altaalta oli suora näköyhteys Biarin keskustaan. Oikealla siintää linna, johon jotkut meikäläisistä kävi kiipeemässä yks yö. Mä en, ku mä oon liian vanha ja väsynyt.


 En oo mikään altaalla lököilijä, mut ei se ollu hassumpi paikka syventyä hyvään kirjaan. (Toi oli siis aktiomatka, mut meil oli myös riittävästi vapaa-aikaa.)
 Mä pelastelin vähän ötököitä sieltä altaasta. Suippo leppäkerttu!


 Tämmönenkin loikki altaan reunalla.


 Tää oli ainaki nyrkin kokonen!!!! O____o (Oikeesti joku sentti-pari)


 Mun kirja putos vahingossa altaaseen... uupsii!


Ja multa vahingossa palo naamanpuolikas ja korva. Kaiken muun olin rasvannu, mut luulin ett mun pakkelikerros ois suojannu naamaa riittävästi.


 No mut jotkut vei ton palamisen ihan nekstille levelille... Hölöömöööt... :)


 Ainiin unohdin mä rasvata myös palan reittä.


3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hienoja kuvia (paitsi auringon polttamat ihot ;). Kiva kuulla tätäkin kautta reissusta. Aamupala näytti hyvältä, nam! =)

Laura kirjoitti...

Hei Hanna! :) oon kirjaimellisesti lukenu sun blogin jokasen postauksen, rakastan sun blogia se on niin täynnä kaikkea sellasta mitä ihannoin en oikeen tiiä mitä sanoa sen vaan että oot iha mahti tyyppi :3 tv Laura 13v =)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anna: ^___^

Laura: Ei vitsi miten sulonen kommentti!!! <3 Kiitos tosi paljon kauniista sanoista! Ilahdutti! Ihanaa kesää sulle, Laura! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...