keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Berliini vol. 10 - Eläintarha

Täs on kuvii sielt (pandattomasta) eläintarhasta.

Tää oli aika vaikuttava näky. Tuli mieleen Sumuisten vuorten gorillat -elokuva.

Nää rouvat oli ihan pähkinöinä tost gorillast. :DSiel eläintarhassa oli jotain 1500 eri eläinlajia. Lukumäärää on kasvatettu pistämällä peruspuluja häkkiin! En ymmärrä! :D

Hipot oli söpöjä!

Tää jääkarhu näytti onnelliselta, mut en tiiä uskonko, koska sen yks kämppis taapers stressaantuneenoloisesti viis askelta eteen, viis askelta taa, viis askelta eteen, viis askelta taa...

...ja tää toinenkaan kämppis ei näyttäny nauttivan turistien katseista.

:(

Ni tää oli se stressaantunu. Muita turisteja huvitti, mut must toi oli vaa tosi surullista. :(

Tarhan aidosti onnellisenoloiset asukit oli hylkeet.

Niien altaassa oli kunnon merenkäyntii ja ne polskivat iloisesti sinne tänne.

Orankien luona viihdyimme kaikkein kauimmin. :)

Katottiin ku niitä ruokittiin. Toi iso oranki oli ihan järetön rastafari!

Mm. norsujaki näin ekan kerran.

Sinsku menetti tälle sydämensä.

Tääki käveli ympäri-ympäri-ympäri, eli :(

Dinojee!

Turistikuva ^__^

Haha, tän haikaran luona joku saksalaismuori rupes juttelee mulle. :D Sanoin sille englanniks, etten ymmärrä saksaa, mut hän vain jatkoi puhumistaan saksaksi. Sit se ojensi mulle kameransa ja ilmeisesti halus mun ottavan valokuvan itsestään ja haikarasta. Ohjeisti mua sit vielä saksaksi, jolloin sanoin uudestaan, ett "En ymmärrä sanaakaan mitä sanot." :D Mua ärsytti, miten se oli niin kovakallonen, ettei ymmärtäny, etten mä YMMÄRRÄ! Mut toisaalta... puhuin mäki sille englantii, vaik tajusin ettei se ymmärrä mua. :DDTää sarvikuono näytti silt, ett ois saanu kuulan kalloonsa. :/

Aivo, Beisa 4C! ;)

Haluisitteko vartioida työksenne käymälöitä? :D Ilmeisesti ei nää Berliinin rouvatkaan, jotka vahti viattomia pissahätäisiä, että maksavathan he varmasti muutaman kolikon lautaselle ennen WC:n käyttöä.

Niitä vessavahteja oli joka paikassa! Mua ärsytti ne jotenki tosi paljon, vaik onhan toki Suomessakin vessojen yhteydessä usein pieni maksu. Mut en mä haluu kenellekään tuntemattomalle, äkäselle mummolle ilmoittautua, että "Hei, haluaisin käydä tyhjentämässä virtsarakkoni."


(Jatkuu ensi numerossa)

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Nättejähän eläimet ovat ja varmaan tuolla jokunen saattaa elää kauemmin kuin luonnossa, jossa suurin osa on toistensa ruokaa. Mutta silti ne ovat elinkautisvankeja, jotka nauttisivat elämästään enemmän vapaudessa vaikkakin ehkä lyhyemmän aikaa.

Paula kirjoitti...

Valokuvat ovat erinomaisia!

Yksi meidän valokuvauskerholainen jäi Afrikan safarilla tuollaisen sarvikuonon ruhjomaksi, mutta kuin ihmeen kaupalla säilyi hengissä.

Valkoiset sudet ovat söpöjä, kai ne siis susia ovat?

Oranki katselee mietteliäänä, ihana ilme sillä. Ikään kuin se miettisi, että "voi ku mäkin pääsisin tonne toiselle puolelle, ni lähtisin kiertään mualimaa.."

Paula kirjoitti...

Mieluummin maksan 30 senttiä äkäiselle mummolle kuin euron tai kaksi vähemmän äkäiselle mummolle tai automaatille. Olisin samaa mieltä, vaikka en olisikaan köyhä. Suomessa en tiedä yhtään maksullista vessaa, johon pääsisi alle eurolla, ainakaan Helsingissä - kolmenkymmen sentin vessoista olisin megamielissäni..

Aevo kirjoitti...

Hah, Beisa! Mä muistam mahervimban! Numero ja kirjain unohtunut, mutta poikasten määrä 10?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...