lauantai 11. joulukuuta 2010

11. luukku ("Melkein totta")11. luukku!

Mua on hämänny yks juttu jo pitkän tovin.
Nimittäin se, että
jos jogurtti on rasvatonta
ni miks siinä kuitenkin on rasvaa?!


Toiha on ihan hölmöö. Okei sitä rasvaa on vähän, mut jos siinä ON rasvaa, nii eihän se sit voi olla rasvatonta. Miettikää jos vaik joku dalmatialainen rotukoira onki osittain buldoggi. Tai jos joku sanoo olevansa rehellinen, mut myöntää valehtelevansa joskus. Voi olla, ett oon vaan tyhmä, mut mä en tajuu tota logiikkaa.

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Täällä taas :D Katteltiin tossa Pelham 123, ihan kiva leffa. Seuraavaksi tulee joku tusina Wallander.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anne oot esimerkillinen! :D Mä en oo kattonu Wallanderii ikinä. Eikä kyl Pelham 123:kaan soita kelloja. :/ Haluun hei joskus nähä teiän taaperon livenä!

JuRa kirjoitti...

Sun logiikka ei petä, mä olen samaa mieltä! Rasvaton jogurtti EI ole rasvaton jos se sisältää 0,4%. Jopa insinööri ymmärtää ton!

Anne kirjoitti...

Wallander katsottu, oli niin tusina, ettei muistettu miten se päättyy vaikka oltiin nähty se aikaisemmin.

Tuu käymään niin näät. Mehän olla nykyään "aina" kotona.

Heli kirjoitti...

Toi on varmaan joku EU-direktiivi :). Sama, jonka mukaan aurinkolaseissa on täysi UV-suoja, vaikkei se ole 100%, tai jonka mukaan kurkku ei ole kurkku, jossei se ole suora. Jatkapa tarinaa, soita Valiolle ja vaadi selitystä!

Paula kirjoitti...

Hyvä kun otit asian esille. Niin se on nykyään, että mainoksissa saa puhua melkein mitä vain, jos edes ripaus on totta. Näin meitä vedätetään, luodaan mielikuvia, ja mehän ostetaan hullun lailla, vaikkei tarvittaisikaan.

Helin UV-suoja -esimerkki oli hyvä. Tuttava osti nikkelittömän metallisen kellonrannekkeen ja silti sai siitä ihottumaa. Kun hän otti selville, mistä se johtuu, paljastui, että eihän se iiihan sataprosenttisen nikkelitön ollut, mutta sitä sai silti mainostaa nikkelittömäksi.

Ja esimerkiksi sana suomalainen tuote ei enää merkitse sitä, että kaikki siinä tuotteessa oleva on sataprosenttisesti suomalaista.

Taannoin eräs firma mainosti vaatteita "Viimeistelty Suomessa" ja sana Suomessa isolla fontilla. No se tarkoitti kuulemma sitä, että vaatteet oli tehty halpamaissa ja silitetty Suomessa. No siis eihän se mainoslause valehdellut, mutta kaupassa kuluttajalle Suomessa-sana osuu silmäänn ja alitajuisesti luo väärän kuvan.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

JuRa: Hirveetä huijausta oikeesti! :( Ei voi uskoo enää mihinkään!

Anne: Pitää tulla joskus!

Heli: EU-direktiivit on niiiin ufoi kyl välil! Emmä jaksa soittaa valiolle, sori. :D

Paula: SILITETTY Suomessa???? :DDD Naurettavaa harhaanjohtamista!!!! Ei hyvänen aika!!! Alko ärsyttää mainonta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...