perjantai 10. joulukuuta 2010

10. luukku ("Homma hanskassa")10. LUUKKU!

Mä oon alkanu käymään mun kaverin, Larun (sama häiskä, jonka kaa yritettiin pelastaa se siili), luona neulontakerhossa. :) Halusin oppia taas neulomaan villasukkii ja lapasii, ku oon viimeks neulonu joskus ala-asteella. Mul on kyl jo entuudestaan hirveesti nättei ostettuja ja lahjaks saatuja villasukkia, mut lapasia ei niinkään.


Laru virkkaamassa kännykkäpussia. Mä rähmäkäpälä onnistuin törhimään sen Larun aikaansaannoksen suklaalla... soorii. ;)

Helsingin Oulunkylässä on pohjoismaiden suurin lankakauppa ja kävin sieltä valkkaamassa langat tuleviin lapasiini. Valikoima oli avatenkin laaja ja valinnanvaikeus suuri.

Halusin jotkut retrot värit, niin päädyin keltaiseen ja punaruskeaan.

Ei se lapasen teko oo vaikeaa. :) Tuloksia alkaa näkymään verkkaisesti, ja pian mulla olikin ranteen resori valmiina. Vaihtelin värejä vuorotellen, että siihen ranteeseen tuli semmosii raitoja. Mut sitt ku pääsin siitä ranteesta eteenpäin, ni tajusin jotain kaameeta...


HARRYPOTTER-VÄRIT!!!! NOOOOOOOOUUUUUUUUU!!!!!!!EI VITSIT! Potter-leffat on jees, mut nyt kaikki luulee ett oon tarkotuksella tehny itelleni Rohkelikko-lapaset! Eeeeiiii!!!!! En todellakaan haluu antaa itsestäni kuvaa, että oon joku Potter-fanaatikko, joka telttailee kirjakaupan eessä saadakseen ensimmäisen painoksen ekojen joukossa! :D

Jos nyt en vahingossa hukkaa tota lapasta, ni neulon sille pariksi punaruskeen lapasen SINISILLÄ raidoilla.

10 kommenttia:

Issu kirjoitti...

Ehkä yllättävin luukku ikinae...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Issu: Hehe, nii se "nasu". :D Joo mun oli pakko taas julkasta sivut ennen ku vuorokausi vaihtui, mut ei ollu vielä mitään sisältöä laittaa. Mulla tilttas kone ja sit ku boottasin ni kone rupes asentaa päivityksiä ja siin meni jotai puol tuntii ja sit vaa menin nukkuu.

Anne kirjoitti...

Mitä mitä, oonko mä missannut jonkun nasun?

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anne: :) No nää oli taas näitä mun hätäratkaisuja, ku piti saada postaus lähetettyy vaikkei oo juttu valmis. Kirjoitin postaukseen pelkästään nasu. Ku aattelin ett oot ekana avaamassa luukkua, ni se ois ollu sulle semmonen oma priva-luukku. :)

Issu kirjoitti...

Tänään on sitten taas "Potter" päivä, kun joulukalenterikin niin sanoo. Mutta sain kyllä makiat naurut Hannan tempuista. :D

Anne kirjoitti...

No hitsit. Mulla on vähä flunssanen olo niin kävin eilen sit nukkuu lapsen kanssa samaan aikaan ja aamulla en sit muistanut tulla kattomaan.

Heli kirjoitti...

Hö, mä olisin myös halunnut nähdä Nasu-sivun!

Hanna, eikö sulla oo bisnesvaistoa?!? Potter jyrää teattereissa, tollaisista Rohkelikko-tumpuista vois saada hyvän hinnan Huudossa.

Ai niin, ei tytöistä voi sanoa "häiskä"! Häiskä on ahdisteleva niljake (ainakin mun mielikuvissa). Tiedätkö vieläkään mitä "reipas" ja "järkevä" tarkoittavat ;)?

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Issu: Ei tempuista ku tumpuista. ;p Tai no yks niit on vasta.

Anne: No mä voin vaik käyttää jatkossa aina nasua hätäluukkuna. :)

Heli: Nasu-sivuja on mahdollista nähdä jatkossa klo 23:50-00:30 välisenä aikana. ;) Viikonloppuisin todennäköisemmin kuin arkena. Haha meinaatko tosissas, ett ne meniski hyvään hintaan kaupaks? :D I doubt it! Ei häiskä mun mielestä oo paha sana. :o Must se on synonyymi tyypille. :D Tost reippaast ja järkeväst vois kehitellä yhen joulukalenteriluukun, paitsi ett mä muistan sen asian erilaisena ku sä. Mut sä voit sit kato tääl kommenttikentässä oikoo. ;)

Issu kirjoitti...

Temput on temppuja ja tumput on tumppuja. En mä sun tumpuillesi tokikaan nauranut, vaan tapauksen komiikalle.

Mia M. kirjoitti...

Hahhah! Likka teki Rohkelikko-lapaset! >;D
Sori, mä vaan oon näin kiva.

Mut pakko kommentoida, että toi teidän käyttmä neulontakirja on aivan paras! Opettelin itse neulomaan vuosi sitten ja virkkaamaan kaksi viikkoa sitten Stitch 'n Bitch -kirjojen avulla. Tosi hyviä ja selkeitä teoksia!

Ja toi Oulunkylän lankakauppakin on ihan paras! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...