torstai 24. kesäkuuta 2010

Tuulta päinnnn!

Ku lähdin tänään (tai siis eilen) käymään kaupungilla, ni aattelin, ett tänää ei ainakaa tapahu mitään mistä pitäis kirjottaa blogiin. Menisin ihan vaan loikoilemaan! Eka kävin etsiskelemässä itelleni uikkareita ja sit aattelin mennä taas Rikhardinkadun kirjastoon kirjotteleen, mut päätin mennäkin Suomenlinnaan, ku oli nii nätti päivä. Mä oon alkanu tykkäämään auringosta, oon varmaa tulossa hullux!

Menin istuskelee saaren toiseen päähän, mistä oli kaunis näköala merelle. :) Mut sit mun yläpuolelta vilahti yhtäkkii joku ukkeli punasella laskuvarjolla (tai mikä lie) ja TOSI läheltä!

Se liiteli rantakallion myötäisesti musta pois päin ja kääntyi sitten ilmassa kannoillaan ja alko taas lähestyä. Sit ennen ku se tuli mun kohalle, se lentäjä humpsahti varjoinensa kukkaketoon! Mä pomppasin pystyyn ja olin jo valmis menee auttaa sitä, mut se jo kipitti reippaana ylös jyrkännettä. :) Ei ollu satuttanu itteensä.

Vähäks meil turisteil oli silmät pyöreenä! :D Mä en IKINÄ uskaltais lenneskellä tollai! Ja tuuli tosi paljon! Pelkäisin ajautuvani avomerelle, niinku Haisuli siin yhes muumi-jaksossa. ;)En oo tienny, että tommosel liitimellä voi mennä sekä myötätuuleen, että vastatuuleen! :o Toi lentäjä meni eestaas moooonet kerrat ja aina mun pään yläpuolelta. Piti onneks turvavälin. :)

Sain kirjotukseni päätökseen samaan aikaan ku lentäjä lakkas lentelemästä. Mun halutti hirveesti mennä juttelee sille miekkoselle! :D Menin sit rupattelee, ku se irrotti itteensä niistä valjaistaan. Oli kuulemma laskelmoinu jotai väärin, ku sillo humpsahti siihe mun lähelle kukkaketoon. Ja ett sitä ei kuulemma pelota veteen joutuminen, vaan se, mitä päätöksiä hän on tehnyt, joidenka seurauksena on joutunut sinne veteen. Ja veteen jouduttua ei saa joutua paniikkiin. Muuten niihin kaikkiin köysiin saattaa takertua ja käydä tosi huonosti. :/ Toivotin sille lopuks "Koita pysyä hengissä". ;)


Syy miks menin sinne Suokin toiselle laidalle oli, ett halusin nähä haahkoi! Ja näinkin yhen pesueen. :)Voi vitsi mä haluisin asuu Suokissa!!!!!! Suutarilassa, Helsingin keskustan jossain vanhassa kauniissa rakennuksessa tai Suokissa! Mut Suokkiin ei kuulemma pääse asumaan ihan tosta noin vain... :( Jos joku teist lukijoista sattuu asuu Suokis, nii pyytäkööt mut kylään! Haluun päästä käymään jossain asunnossa sisällä! :)


Voih, kateeks käy! Toi on jonkun kotipiha.


Höpö nöpö söpönen valkoposkihanhi (ja kakkapökäleitä).


Luulin tykkääväni mukulakivistä, mut Suokis niit on liikaa...Suomenlinna on kyl kaunis paikka!!! Tää vaaleenpunanen rakennus heti maihin noustessa on mun yks suosikki!

Meitsi lähte 10 tunnin päästä juhannuksen viettoon Mäntän (ei Mäntsälän, niinku oon joillekin epähuomiossa sanonu) kautta Keuruulle ja sit sukulaisiin Siilinjärvelle! Adios amigos!

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

<3 Suokki <3 Konffa <3 Hanna

Issu kirjoitti...

Huomasitko, että se otti sutkin filmille :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...