perjantai 1. tammikuuta 2010

LATUA!

Hyvää tammikuuta evripadi! Mua jotenki hetkauttaa paljon enemmän se, ett on taas tammikuu, kuin että on vuosi 2010.

Tulin tänään Ryttylästä, missä olin serkkupuoleni kaa sen lapsuudenkodis vähä lomailemas. Katottii kolmen päivän aikana 11 leffaa! Nii... ei me sit oikee muuta tehtykään. ;) No kyl me ulkoiltiin ja syötiin. Kivaa oli!!! Mä potkukelkkailin, tein lupaamani lumienkelin ja HIIHDIN! Ihan omasta tahdostani! Ala-asteen jälkeen en oo suksille noussu, mut nyt teki mieli ja onneks sielt löyty sukset ja sopivan kokoset monot. Mä oon niiiiiiiiiiiiiiiiiin huono hiihtäjä!!! :D Taitaa mennä toiset 13 vuotta, ett meen uudestaa hiihtämään...

Täs on kuva-antia reissulta:


Huomaa, ett tekijä on tuleva biologi :D (en siis minä)


"LATUA!"
Tässä näemme jouluvaloja ja ohikiitävän auton.


Heh, tää oli paras rakettikuva, minkä sain. :D

Koin ton reissuni aikana kaksi suurta järkytystä: Tähtisädetikut ovatkin tähtiSADEtikkuja, ja näyttelijä Nave Campbell onkin NEVE Campbell. Tää vuosi meneekin sitten näitä sulatellessa... ;)


Teittekö uudenvuodenlupauksia?

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Vähänkö hieno pipari! Hyvä Malla!

Ei pidä mennä lupailemaan mitään, mutta joka päivä voipi suunnitella ahkerasti. Ja mussuttaa vaikka piparia mietiskellessänsä.

Anna kirjoitti...

Hienoja kuvia! =)

Mäkin oon aika huono hiihtämään, tykkään enemmän luistelust..

Anne kirjoitti...

Onko sulla samanlaiset tumput ku mulla vai oliko sulla mun tumput? Siis tossa hiitokuvassa olevat punavalkoiset tiilitumput.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Heli: Niinpä! Tost piparista tuli hyvä mieli! :D

Anne: Ne on kaiketi sun tumppus! :D Käytin sun lapasia, nukuin sun huoneessa, sun sängyssä ja kävin sun vessassas! Just wannabe you! ^___~

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Oho, luulin ett Anne kirjotti kaksi kertaa...

Anna: Kiitti! :) Mä oon vielä surkeempi luistelija, mitä oon hiihtäjä. :D

HANNA kirjoitti...

Joo! Mulla on ihan sama ton tähtisädetikkujen kanssa! En ikinä opi että se on tähtisade ja järkytyn aina vähän...sitä paitsi tähtisäde on parempi nimi...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

HANNA: Niinpä! Sit mua vähä hämäs, ku niien tikkujen boksissa luki "Vaarallista nautittavaksi". Ku kyl mä ainaki vähä nautin niiden tähtisädetikkujen polttamisesta... :/ Ja "Pitää polttaa vanhemman valvonnassa". Mä poltin niit mun vuotta nuoremman serkkupuolen seurassa, ni sillä oli lupa polttaa, mut mulla ei ollu ketään, kuka ois ollu mua vanhempi... :/ ;)

Unknown kirjoitti...

Kivoja kuvia sinusta Hanna hiihtämässä.Taisi tulla pieni mukkelis, makkelis.Seisomaan nousu suksille oli myöskin hauskan näköstä sinklausta ;-) Ei se nuorillakaan helppoa ole tuo hiihtäminen, jos edellisestä kerrasta on aikaa 13v. Pitäs varmaan hiihtää edes joka toinen talvi, jos vaan lunta löytyy.
Kiitos Hanna kivoista lomakuvista:D

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Orvokki: Heh, kiitos ja ole hyvä! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...