perjantai 8. tammikuuta 2010

Jäätävät Suokki-terveiset!

Olin eilen tos mun lähikirjastossa piirtelemässä. En oikeen pysty piirtämään kotona, ku tuppaan nukahtamaan... Mut mä sit siel kirjastossa istuessani huomasin hyllyssä meiän lähisanomalehden vuosikertoja ja innostuin selailee niitä! Oli kivaa kattoo, mitä esim. jätskilitra maksoi mun syntymävuotena, ja kuinka kotinurkkien maisemat on muuttuneet vuosien varrella. :) Ne vuosikerrat oli semmosii ihan hillittömän kokosia opuksia, ni selasin vuoden 1984 kokonaan läpi ja sit puolet siitä vuodesta ku olin tokalla ja puolet siitä ku olin viidennellä. Täs pari maistiaista noilta vuosilta! Nää on siis MaTaPuPu-lehdistä valokuvattuja juttuja:


Mmm... Maistuisko vaikka Raphaelin meetvursti-banaanipizza tai Donatellon tonnikala-mandariinipizza? :D Tai miten olisi "ninjannakit" tai "silppurinpyörykät"? :D Tää mainos on vuodelta 1992.


Kuvatekstissä lukee "Vasta kuukauden ikäinen Rasmus oli mukana villitsemässä yleisöä Suutarilan monitoimitalolla..." Ei tainnu pojat vielä tuolloin tietää, mikä heitä odottaa! :) (Juttu vuodelta 1995)


Tässä meiän seurakunta vuonna 1995!!! :D

Tommosta siis eilen. Tänään aattelin mennä testaamaan jotakin toista kirjastoa, missä vois piirtää. Tuli sit mieleeni, että Suomenlinnassa vois olla aika idyllistä piirrellä! Suomenlinnassahan on tosi ihania, vanhoja kauniita rakennuksia, ni varmaan kirjastoki ois tosi tunnelmallinen paikka. :) Se kirjasto ei vaa oo auki ku muutaman päivän viikossa ja vaa muutaman tunnin päivässä... Mut kyl mä siitä voisin ihan hyvin itelleni kantapaikan tehä!


Helsinki - olohuoneeni


Nyt kaikki merille, jotka pelkäätte laivamatkailua! Tommosessa sohjossa ku ajaa, nii ei paljon merenkäynti keikuta laivaa. :D Mä en oo paniikkiaikoinani käyny Suokis, joten tää oli eka kerta moooneen vuoteen. :)

Suomenlinna

Varpunen :) Hitsi, pakko ostaa jo vihdoin se järkkäri!

Ois Suokki on niin kaunis paikka!!! Pitää mennä kesällä heti ku säät sallii sinne kallioille piirtämään ja kaikkee! Löysin kirjastonkin, ku kysyin joltain paikalliselta neuvoa. En olis kyl tunnistanut ulkoopäin kirjastoksi, ellei siin ovessa ois lukenu "kirjasto". :P Mut ei kyl oikee uponnu muhun se mesta... Se oli niin piskuinen paikka, ett suunnilleen hengityskin kuuluu kirjaston toisesta päästä toiseen päähän. Ei ois kiva hengaa siel kahestaan kirjastotädin kanssa... Juu ei ollu Suokin kirjasto mun juttu.

Ja siel Suomenlinnassa oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kylmäähhh!!!!! En muista, millon mun otsa ois ollut niin jäässä (oli hattu) kuin tänään ku juoksin epätoivoissani takasin lautalle. Siis voi HYVÄNEN aika että olin jäässä!!!! Se tuuli! Viel minuutti siinä jäisessä viimassa ja mun aivot ois tehny oikosulun ja oisin kuollakupsahtanut niille sijoilleni!!!


Siis kelatkaa näit tyyppejä!!! Nukkuu jääkokkareiden vieressä jäisessä vedessä, missä on tommosii jäähileitä ja ja ja ja... En voi käsittää!


Ja eiks tolki ois jotain vähä lämpimämpii hengauspaikkoja?! Täys sekopää!


Awww, reppanat!

Menin tulikuumaan suihkuun ku kotiuduin, ja luulen selvinneeni vilustumatta. Mä oon niin iloinen, etten oo sairastanu mitään flunssii tai mitään varmaa yli puoleen vuoteen. :)

Telkkarist tuli muute äsken Teemalta Tirlittan-niminen ohjelma, mis oli tuttu tyyppi, mut liki 40 vuotta nuorempana!!!! :D Tunnistatko? :DNo se on Jaana Saarinen! :D Tuttu mm. Salkkareist ja Talentista! Ihan ältsin söpö!!! Ja kuulosti ihan iteltään! :)

7 kommenttia:

Aevo kirjoitti...

Mä muistin taas pitkästä aikaa tulla lukemaan sun juttuja, ja paljon olikin uusia ilmestynyt. Teidän joulu kuullosti oikein mukavalle. Tuu joskus meidän nurkkiin jouluksi pyörimään! :) Ihana muuten tuo nukkumatti-nukke edellisessä kirjoituksessasi. :) Terkkuja Otsolta!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Otsolle pusui! <3<3<3

Jes, nyt kun sain kommentin tähänkin postaukseen, niin voin kirjoittaa taas jotain lisää. Mä ootin, ett JOKU reagoisi tähän. :D

Kyl must oiski kivaa tulla teille joku joulu! Haluun sit rekiajelulle! ;)

Salla kirjoitti...

Haa, samaan aikaan kun luin blogiasi niin kommentoit mun blogiin - mystistä ;) ja olinhan mä käynyt tätä ennenkin katsomassa joo, muistin tuosta yläkuvasta - kiva blogi ja hauskoja kuvia!
(ja toi tirlittan oli ihana!)

Anonyymi kirjoitti...

Voi reppanat! :D Mäkin haluan Helsinkiin nyt kun näin kuvia siitä..
-annika

hanna kirjoitti...

Salla: :D hoho!! Jee kiitti! Mä rupeen lukee ahkerasti sun blogiis. :) Ootan jo, ett mitä mahdat piirtää siitä päivästä, ku tuli missikisat! :D (Tää ei ollu sit vinkki ;))

Annika: Jeeeeee sain inspiroituu sua! :DDD

Nora T kirjoitti...

Ihania kuvia oot ottanu! :D Etenkin kylmettyneen näköinen varis ja Kivimiehet :----DD Reppanat tosiaan!

Mä katoin kans hetken Tirlittania, Jaana Saari oli aivan ilmiömäinen! Sillä oli todella pitkiä monologeja, miten se muisti kaikki ulkoa? Tosi hyvä oli kyllä, aivan ihana :)

hanna kirjoitti...

Nora T: oi, kiitos! ^__^ Niinpä, se Jaana on kyl jo nappulana ollu tosi lahjakas!!! :o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...