torstai 4. kesäkuuta 2009

Levykauppoi ja kaikkee ihanaa

Lähdin taas eilen nautiskelemaan ihanasta kotikaupungistani! Ei haitannut tippaakaan, että tuli välillä vähän vettä niskaan. Sadekin on ihanaa! :) Kännykkäkin oli unohtunut kotiin, joten tallustelin koko päivän ympäriinsä vailla minkäänmoista ajantajua. Illalla kotiin palattuani kipeät varpaat osoittivat, että aika monta tuntia tais tulla käveltyä.

Tykkään ihan sikana kaikenlaisista tarroista, mitä on liimailtu tolppiin, roskiksiin ym.! Ilkivallaksi ne kai luokitellaan, mut jotkut ovat vaan niin megeita!
Etsin täydellistä levykauppaa elokuvaani varten ja must tuntuu, että saatoin löytää sen! Levykauppa Äx Arkadiankadulla! Ihan älyttömän cooli! Seinät ovat täynnä julisteita ja niitä on jopa katossa! Sisustuksena on käytetty oranssiksi maalattuja suuria tynnyreitä, siel on sohva jos toinenkin ja ehkä hauskin on liesi (uuni, hella, mikä-lie), joka oli kuin mikä tahansa pöytä. Tykkään!

Mitenköhän on, ku tommosta elokuvaa tekee. Ni jos mä nyt oon valinnut tän Levykauppa Äxän elokuvan levykaupaksi, niin voiks kuvausryhmän änkee tonne, vai pitääks kaikki rakentaa kulissiksi jonnekin studioon? :/ Niin ja siis olettaen, että toi Äx on yhteistyöhaluinen. :D


Mun ei ollu tarkoitus lähteä kaupungille shoppaileen, mutku alko oleen vähän kylmä, ni menin Runeberginkadun UFF:ille. :) En etsinyt mitään erityistä, mut sit löyty tälläsii:


Ihana musta mekko (15 e)! Helmasta pidän erityisen paljon! Täytyy pyytää äitiä vähän kaventamaan yläosaa, kun se on hituc väljä.Toppi 5 e. Viittä euroa en vältysti tavallisella kirpparilla maksais topista, mut UFF:illa joutuu maksaa vähän enempi, jos mielii sieltä jotain saada. Mut ihastuin tähän! 5 euroo ei oo paljon!


Mä en keeestä! :D En oo vielä tän päivän otsikoita nähnyt, mut ainakin kahtena päivänä Salatut elämät ylitti uutiskynnyksen siinä määrin, että pääsi iltapäivälehtien lööppeihin. Ennen kesätauolle jäämistä sarjassa oleva kahvila nääs otti ja räjähti mukanaan 99 % sarjan hahmoista. Tää tuli siis telkkarista kolme päivää sitten maanantaina. Ja nyt kuulemma sen kahvilan (tai siis Eirassa sijaitsevan rakennuksen, joka muka on se kahvila) eteen on tuotu kynttilöitä!!! Ei hyvänen aika! :DDD No mut toisaalta jos ne kynttilät veis sinne vitsinä, nii sithä se ois aika hauska juttu, mut jos joku tosissaan...? :/ Se on vain teeveetä! :/ Aika onnistunut veto kyl sarjan käsikirjoittajilta! Näin ne katsojat koukutetaan!

Kaipa se kohujakson tittelin ansaitsee, ku mäki täällä blogissani siitä vaahtoan. ;) Tulipa mieleeni, että ei kai tuommoisesta räjähdyksestä oikeasti ihminen voisi selvitä hengissä? No mut ku mietitään jotain Kauniita ja rohkeita, nii kyllähän siinäkin joskus tää Sally Spectran tytär Macy kuoli auto-onnettomuudessa, jossa se auto räjähti. Siinä jotkut poliisit tms kertoivat löytäneensä auton läheisyydestä räjähtäneen Macyn kappaleita. Mutta kuinka sitten kävikään: TADAA! Myöhemmin Macy palaa sarjaan ja oli kuulemma vain sinkoutunut räjähdyksen voimasta johonkin pöpelikköön, josta joku sen sieltä raahas kotiinsa ja hoivas kuntoon. :D Eli kyllä ne Salkkari-ihmisetkin henkiin jäi, älkää itkekö. ;)

Menin sit käymään Fredankin UFF:illa, ku mä sovittelin tuol Runeberginkadulla farkkuja, mut ei löytyny sopivia. Hitsi ku ois vähän kapeempiperäinen (kapeeperäisempi?), ni mahtuis kaikki rekissä olevat farkut jalkaan! Nyt se täydellisten farkkujen metsästys käy oikeen työstä! Mut kyl mä Fredalta löysin yhet kivat. Ei täydelliset, mutta kivat. :)

Farkut kantsii must aina ostaa käytettynä, jos vain ovat uuden näköiset. Tai no okei, kaikki vaatteet kantsii! ;p Nää makso 9 euroa.


Piti ostaa viel tämmönen 50 centin kangaskassi, ku kaikki muut asusteet ovat olleet niin "kalliita". Rakastan laukkuja ja kasseja! Lisää, lisää, lisääää!Tuttu maamerkki vähän eri kuvakulmasta. Sano böö ellet tunnista. :D

Ja lopuksi julkkisbongaukset ;)
- Uimahyppääjä Joona Puhakka rautiksella
- Kirjailija Anja Snellman Ogelin kirjastossa

5 kommenttia:

maiju-gs07s kirjoitti...

Sun blogi on niin koukuttava! :) Kirjotat niin kivalla tyylillä ja nää jutut on oikeesti mielenkiintosia! Lisää vaan kirppislöytöjä! :D Haha, ja toi julkkisbongaus on just hyvä ;D

hanna kirjoitti...

Oi, KIITOS maiju!!! <3<3<3<3<3 Paras palaute ikinä!!! Oikeesti! ^__^

Lenore kirjoitti...

mäki näin joonan bussissa matkalla tänne samaan suuntaan mis mä asun :D ja sil oli tyttöystävä mukana, semmonen aasialainen.

hanna kirjoitti...

Joo se on se Funi! :D Jostain tosi-TV-ohjelmasta tuttu tyttö, mut en muista ett mistä.

Sanna kirjoitti...

Pakko myöntää, että muistan.. Se oli siinä Miljonääri-JaniJussiJounijoku ohjelmassa. Siinä "aikuisten oikeesti" sarjassa.

Mä bongasin tänään Leri Leskisen, JEE(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...