tiistai 16. lokakuuta 2018

Me oltiin Huutokauppakeisarilassa!

Oon jo muutaman vuoden ajan hinkunut katsomaan livenä Huutokauppakeisaria ja tänä kesänä se toteutui! Äiti, sisko ja siskon tytöt lähtivät seuraksi.


294 km taittui iloisesti.


Oltiin mestoilla 40 minuuttia ennen porttien aukaisua, mutta jotkut olivat tulleet vieläkin aiemmin. Hekin nähtävästi halusivat saada peppunsa hyville istumapaikoille.


Naurettiin tyttöjen kanssa siinä portin takana odottaessamme, että tunnelma on ihan kuin eläintarhassa: "Tuolla se menee! Ja tuolla menee se naaras!"Hei laitan heti tähän alkuun videon, minkä koostin mun ja siskoni ottamista videoklipeistä:

Ja takaisin kuvaversioon.
Oli helteinen päivä, ja muu perhe sanoi, että ulkopenkit vois olla käyvät. Mutta halusin paikat, josta oikeesti näkeekin jotain, ku on sen verran ainutkertainen reissu kyseessä. Yritin olla juoksematta porttien auettua, koska mitä sekopäisempi meno, sitä varmemmin joutuu kuvausryhmän silmätikuksi.


Istumapaikat sisällä loppuivat hetkessä, mutta me saatiin parhaat paikat: kakkosrivi just esittelypöydän edestä! Eka rivi voi olla monen mielestä paras, mutta silloin on ite liian näkyvillä. Vaikka kyllä silti piti koko ajan kiinnittää huomiota, ettei vahingossa livahda sormi nenään.


Ennen meklauksen alkua oli 1,5h aikaa tutustua tarjolla oleviin tavaroihin, ihastella sisustusta ja muuten vain nuuhkia huutokauppatunnelmaa.


Joku tommonen vanha opetustaulu ois kiva omalla seinällä, mutta nää kuva-aiheet eivät olleet ihan mua. Ja oletin niiden hintojen muutenkin nousevan liian korkeiksi mun budjettiin.
The kuparipannu! Jos katoit ton tekemäni videokoosteen, tiedät jo paljonko tälle pannulle tuli hintaa!


Kun sisko otti musta tän kuvan, toi oli vain ihan tavallinen, vähän klommoinen kuparipannu, missä Akin, Helin ja Markun nimikirjoitukset. Mutta parin tunnin päästä tää oli ennätyspannu! Kerron kohta, paljonko siitä maksettiin...


Kuvausryhmän arsenaali.


Toi huutokauppakamari hiveli mun silmiä! Sadoittain vanhoja peltipurkkeja ja muuta somaa!


Sen puolentoista tunnin aikana ehti vielä ulkoilemaankin, kun istumapaikat oli vartioituna. :) Siskon ajatusta lainaten, tää perjantaisin pidettävä huutokauppa on varmasti paikallisille tärkeä kohtaamispaikka.


Markkuuu! En kehdannut ottaa kuin tämmöisen paprazzikuvan. Mua jotenkin säälittää nuo Aki, Heli ja Markku, kun kaikki tulevat pällistelemään, vaikka he vain yrittävät tehdä työtään. Mekin ajettiin liki 300 kilometriä pelkästään pällistelemään.


Nuorempi siskontyttö uskalsi ottaa ihan kunnon kuvan. 


Tiättekö, ton reissun jälkeen mäkin kuulun Markun fanikuntaan! :D Oli niin herttainen meille siinä kun oltiin makkaraostoksilla! En voi kestää!


Käytiin testaamassa ulkorakennuksen vessa. Muuten ok, mutta käsienpesuallas ois plussaa! (Sisällä oleva vessa oli tosi kiva ja hyvä!)


Jengii oli tullut paikalle myös asuntoautoilla ja tilausbusseilla.


Klo 18 alkoi meklaus!


Olihan siinä ny taikaa olla paikan päällä katsomassa huutokauppaa, mitä aina katsotaan TV:stä!


Tässä vaihtaa kuparipannu omistajaa. Tää ruutupaitainen kaveri maksoi siitä TUHATKAKSIKYMMENTÄ EUROA! HY-VÄT HYS-SY-KÄT!!! :D


Älä vaan pudota!
Ulkona istujat saivat vähän vettä niskaansa illan edetessä.


Telkkarissa toi meklausosio kestää jotain 10 minuuttia. Oikeasti se kestää kolme tuntia! Se on ihan kunnon työtä Akille ja Helille myös! Ja kyllä se tuntui myös yleisössä. (Yhtä paljon tuntui jaloissa kuin tekemäni lentomatka Italiaan aiemmin kesällä.) Kyllä se aiemmin mainitsemani taika haihtui siinä parin tunnin kohdalla, kun itseä kiinnostavat tuotteet oli jo ehditty nuijia maailmalle.

Luulen, että TV:ssä näytettävät yleisön naurunremakat ja muut on kuvattu aika alkuillasta. Oli meinaan vähän väsyneempää lopussa. Onneksi oli koko ajan mahdollisuus mennä välillä jaloittelemaan ja ostamaan kahviosta rähmäpullaa (ja ulos ihailemaan Markkua). Kuvausryhmäkin piti taukoja välillä. Aki sen sijaan oli kiinni työssään koko ajan. Mutta mielestäni hänestä ei huomannut väsymystä, ja vitsaili tasaisesti pitkin iltaa. Hieno suoritus, Aki!Oli kyllä kaiken kaikkiaan ihana reissu! Oli hyvä mieli koko kotimatkan, ja taas näitä kuvia katsellessani tuli tosi kiva fiilis!


Mut vielä yks kuva:Huusin itelleni ison pinon vanhoja lehtiä!!! Olin aiemmin päättänyt, että 10 euroa olen valmis maksamaa siitä nipusta. Sitten kun tuli lehtien vuoro, olin ihan varma, etten mä niitä tuu saamaan. Hetkeä aiemmin nääs oli huudettu samankorkuinen nippu ylihintaan. Nyt joku huusi "Viisi euroa". Aki: "Viisi euro tarjottu. 5€ ensimmäinen, 5€ toinen..." Minä: "KYMPPI!!!" Aki: "Kymmenen euroa, kiitoksia! 10€ ensimmäinen, 10€ toinen, ja 10€, kolomas kerta, nyt." Jeeeeee! :D Toivottavasti en näy telkkarissa!

Niin... se selviää TÄNÄÄN (eli tiistaina 16.10.2018) klo 21.00 Nelosella (ja netin kautta varmaan jo aiemmin)!!! :D Me ainakin niin katotaan!!! Apuuuva!

3 kommenttia:

jamesfo8376 kirjoitti...

I’m impressed, I need to say. Really rarely do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me inform you, you have hit the nail on the head. Your concept is excellent; the issue is something that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I'm very completely happy that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this. online gambling

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuottari ja jakso? :) Haluun nähä!
t. yks tyyppi from JNS, joka ei pahottais mieltään esim. kirjeestä

Anonyymi kirjoitti...

Ooh! Mä niin nautin lukea ja katsella tätä sun blogia. En edes odota, että kirjoittelisit viikottain, mutta ai että on nannaa, kun puolen vuoden välein käyn lukaisemassa muutaman täydellisen postauksen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...