sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Ällö luomijuttu

Mulla on useemman vuoden ajan ollut hartialla semmonen luomi (varsiluomi), joka muistuttaa hattivattia ilman käsiä. Semmonen pitkulainen. Mut ei oo enää! Tämä postaus kertoo siitä! Enjoy!

.....

Olihan se luomiparkani vähän ällö. Sitä parjattiin aina kun se tuli huomatuksi. Tutut neuvoivat hirttämään sen hiuksella, ja kokeilinkin sitä, mutta koska se nipisti ikävästi, en halunnut suorittaa toimenpidettä loppuun. Harkitsin käyttäväni luomiparkaa lääkärissä veitsen alla, mutta kun ei se luomi sinänsä mua haitannut, niin ajattelin, että roikkukoon mukana!

No, törmäsin tässä taannoin facebookissa juttuun, jossa houkuteltiin kokeilemaan varsiluomien poistoon jotain mitä täytyy kokeilla. (Mua kyl vähän ärsyttää nää klikkaamaan houkuttelevat otsikot...) 


(Lue koko juttu tästä)


Eli jutussa neuvottiin sivelemään varsiluomea etikalla. Olin vähän skeptinen. Mutta mä sivelin, aamuin illoin. Pidin ohutta vesivärisivellintä hammasmukissa ja pientä pulloa etikkaa lavuaarin reunalla, jotta muistan.

Harmikseni mulla ei oo tähän liittää kuvaa siitä luomestani ennen toimenpidettä (eli tästä voitte päätellä, että jälkeen-kuva on olemassa, ja se on tulossa ihan pian! Vielä on aikaa sulkea sivu!)

Skeptisyydestäni huolimatta etikka tepsi! Parin viikon päästä luomi nimittäin muuttui mustaksi ja koppuraiseksi! Se heitti henkensä! Tällänen siitä tuli:


(Kuvan laatu on mitä on, koska mun omasta kamerasta irtos jotain kymmenen pientä osaa, mm. linssi, ku olin vähän liian kovakourainen ja jouduin ottaa kuvan luomesta äitini kameralla ja sit otin äitin älypuhelimella kameran kuvasta kuvan ku halusin watsapata kuvan mun siskontytöille ja sit ku äiti oli poistanut tän kuvan kamerastaan ni jouduin käyttää tässä postauksessa sitä kuvasta ottamaani kuvaa, siksi) 


Sit parin päivän päästä se tippui pois! Tai ku mä vähän nykäsin sitä. Ei nipistänyt yhtään!

Siitä kylläkin jäi tommonen pieni finnin näköinen näppy muistoksi, mut mieluummin tommonen!


Loppukevennys:

 Etsi pellavansiementen joukosta irronnut varsiluomi! ;D

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Mulla parisen vuotta sitten kaulan juuressa ollut varsiluomi ärtyi, kun yhdessä vaatteessa oli sisäsaumassa muovilankainen siksakkaus ja se hieroi luomen rikki, ja lopulta luomi tulehtui isoksi kovaksi punottavaksi patiksi ja kaulan imusolmuke turposi. En tiennyt ajoissa kokeilla etikkaa vaan ihan perinteinen antibioottikuuri mun megasuperhattivattini kuivatti kokonaan pois.
Hassua oli se, että kun myöhemmin katsoin Omakannasta, niin siellä luki että poistettu selluliittia, höh...
Joo, olishan mulla ollut selluliittia poistettavaksi muualtakin, paljon, mutta ehkä alankin nyt huikkailla etikkaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...