maanantai 30. marraskuuta 2015

Lontoo vol. 13 - Noomin 9v. synttärit (ja vähän muuta)

Rebsu ja Nomppu ovat myös eteviä löytämään kiinnostavia kuvauskohteita.

Nompun synttärit osuivat just meiän reissun kohalle, ni juhlittiin niitä Lontoossa. Kakun virkaa toimitti purkillinen mansikkahyytelöä. :D

Kynttilä ei arvatenkaan pysynyt siinä omin voimin, vaikka niin kovasti oisin sitä toivonut. Oli muuten ehkä ikävimmänmakuinen synttärikakku ikinä! :D Onneks oli lisäks myös erilaisii muita synttärinaposteltavia, ja ilmapalloja löysin lähikaupasta.
Ennen matkaa tutustutin tytöt Spice Girlsin tuotantoon, ett ku ovat kuitenkin brittiläinen bändi, ni heidät kuuluu tietää. (Myöhemmin kun kysyin, Nompe listasi Spice Girlsin suosikkilaulajiensa top kolmoseen!) Olisin luullut, että Lontoosta ois löytynyt jotain fanikrääsää, mut Spice Girls taitaa elää enää ainoastaan meidän sydämissä.

Tää oli ainoo spaissareihin viittaava asia, minkä löysin. ;) (Oispa muuten ihanaa asua tommosessa paatissa!)

Rebsu löys yhdestä pikkumarketista suosikkijäätelöään, jota ei kuulemma ole enää vuosiin löytänyt Suomesta.

Yks päivä käytiin syömässä fish and chipsiä. Siel ravintolas oli vain yks tarjoilijatyttö ja sil oli kädet täynnä työtä, ku asiakkaita oli kuitenkin aika monta. No, hän poltti Nompun leivän (teki kyl uuden) ja unohti kokonaan tuoda Helille sen ruoka-annoksen. Me muut oltiin jo syöty omat ruokamme, ku tarjoilijalle selvis ett Helikin haluis ruokaa...

Se tarjoilija oli sit aika häpeissään, ni Nomppu halus vähän piristää hänen mieltään...

...ja taitteli tälle servetistä origamilinnun. Tarjoilijatytön reaktio oli toivottu: ilahtui tosi paljon! ^___^

Sit yks ilta kaupunkia yksin kolutessani löysin tämmösen puodin, johon päätin tuoda tytötkin jossain vaihees.

Ihana sademetsämiljöö ja paljon kivaa eläinaiheista ostettavaa!

Hinnat eivät kyl olleet mistään ihan edullisimmasta päästä, mutta kukkaronnyörit sallivat kahden tämmösen pikkueläimen muuttaa kanssamme Suomeen.

Rebsun pöllö sai Paddington-marmelaadin mukaan nimen Marmelaadi ja Nomparellin pingviinistä tuli englantilaisittain Bubble.

Lontoon metrokartta on vähän monisäikeisempi ku Helsingin vastaava. Nomppu hahmotti kartasta kallellaan olevan pullon muotoisen reitin (merkitsin kuvaan valkoisella viivalla), jonka halusi meidän köröttävän joku päivä. Ja sit me körötettiin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...