tiistai 11. joulukuuta 2012

Berliini vol. 12 - Kirppikset


Mä en ikinä osta kirjoja enkä varsinkaan kirjakaupasta (koska oon saita), mut ennen matkaa en malttanut olla ostamatta tätä Berliinin kirpputoreista kertovaa opaskirjaa. Luin sen innoissani läpi ja rinkuloin sen karttasivuilta jotain 56 kirppistä, missä halusin päästä käymään! (Johanna ja Sinsku pisti kyl vähä kapuloita rattaisiin - ehkä ihan aiheesta.)


Ihan hirveen hyvä kirppismatka tuo meiän Berliininreissu ei ollut. Ei löydetty ku ehkä jotain 5 kirpparii, ja suurin osa niistä oli semmosii tyyriimpiä vintage-liikkeitä, vaikka opaskirjani mukaan niien ois pitäny olla vähä halvempii. Parii kirpparii en löytäny en sit millään, ja yhen osoitteessa oli tällä hetkellä baari, vaik toi kirja on ilmestyny vuonna 2012!

Otin kuvii parilta kirpparilta, mut valitettavasti unohin siinä tohinassa kirjottaa ylös ko. kirpparien nimet. :/ Toi Mikki-puhelin oli yhes vintage-liikkeessä. En siis ostanu sitä, mut ku pyysin lupaa valokuvata sen, ni se myyjä asetteli puhelimen mielestään tosi hienosti ja otti vielä viereltä pois jotain papereita, ett tulis mahd edustava kuva. ^__^ Aww, reppana! Luuli varmaan, ett kuva tulee johonkin design-lehteen tms. :D


Tän tatti-purnukan ostoa harkitsin pitkään, mut järki vei sit voiton, ja jätin ostamatta. Ois kyl maksanu vaan jotain 0,50 e. (Tää oli yhelt kivalt pikkukirpparilta, mut soorii en muista nimee.)Tän nimen muistan: Motz (sijainti: Friedrichstraße 226, kato kuvia) Just tämmösii kirppareita mä halusin löytää Berliinistä!!! Tuotteet oli kohtuuhintaisia ja valikoima oli laaja. Vaatteet oli ehk vähä nuhjusempia ku Fidal, mut ei se mitään. Mul oli hyvin aikaa pyörii ja tutkii kaikki paikat, ku Johanna ja Sinsku oli siel jossain Juutalaismuseossa. :) Tässä löydöt:

 Kaks saksalaista Elleä (yht. 1e), Asterix-lasi (0,50e), Janoschin tarinat -postikortti (0,50e), Itchy&Scratchy -t-paita (1e) ja viis Micky Maus -lehteä (yht. 2e) 

Noi saksalaiset akkarit oli hauskoi, vaikken mitään ymmärtänytkään. Onks "Gurgel" saksaks "Apua"? :D

Uff :D

Ja niis lehis oli ihanii mainoksia!


2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Yhdessä kuvassa on ihanat vihreät pikku nojatuolit. Voi miten makeet niistä sais päällystämällä jollain modernilla kankaalla.

Vieläks sä leikkelet lehtiä, kun Ellenkin ostit? Mulla olis iso pino vanhoja Marie Claireja ja jotain muita muoti- ja sisustuslehtiä. Tuut isäs tai äitis kanssa hakeen joskus joulun jälkeen.

Heli kirjoitti...

:D Mun saksaa taitamaton kielipääni suomentais tuon GURGELin KÄÄKiksi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...