perjantai 18. toukokuuta 2012

Seurasaaressa

Oltiin Äitienpäivänä Helin, äitin ja tyttöjen kanssa Seurasaaressa.


Otettiin mukaan hamsterinruokaa lintuja varten.


Mut siellä sisämaassa oli lähinnä variksia, eikä ne uskaltaneet tulla syömään kädestä.


Peippo oli ihan kakat housussa, ku me ilmeisesti oltiin sen reviirillä. Tuli mieleen laulu: Jos sua vaara uhkaa, muista "vislaa vaan". :pNoomi on jo vähän väsynyt odottamaan.


Oli tosi mageeta nähä, ku siel oli vesilintuja pesänrakennuspuuhissa!


Enkä oo ikinä nähny niin paljon silkkiuikkuja samassa paikassa! Oli varmaan 30. Hitsi ku ois parempi kamera!


Näil oli jotain meneillään.


Mut tuli niitä tinttejä sit! :) Tää Rebelle ruokailemaan tullut talitiainen oli vähä sairaan näkönen... Suosittelen ottamaan käsidesiä mukaan!


Yks oravakin kävi syömässä.


Sit viel kuva variksesta, jolla on lokin siivet.

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Seurasaaressa tulee käytyä liian harvoin, hieno paikka kesyine lintuineen ja oravineen ja miljöineen.

Joskus siihen aikaan kun leveälahkeiset farkut olivat muodissa, olin Seurasaaressa käymässä. Yksi orava päätti alkaa kiivetä puntin suusta sisään mun säärtäni pitkin. Mä rupesin kirkuun ja hyppiin, sit yks ameriikkalainen turisti kiljui, että "hold still, I'm taking a photo!" Jossain amerikkalaisessa albumissa lienee kuva hepulikohtauksen saaneesta suomalaisesta ;-)

On muuten tosiaan syytä pitää mukanaan käsidesiä, tuolla kasaantuu kaiken maailman pöpöt varmaan maalaisluontoa tehokkaammin.

Meillä päin pesii näkyvillä vain yksi uikkupari, tai saattavat ne olla tukkasotkiakin - jokin punkkarikampaus niillä on.. Joutsenia pesii myös, mutta luodon kololle ei näe edes kiikarilla.

Heh.. sun lokkisiipinen variksesi on hieno, mä tykkään että varis on maailman kaunein lintu, kolibrit sun muut riikinkukot ei oo mitään siihen verrattuna. Viime syksynä näin Meilahdessa valkosiipisen variksen; kaupungin roskaruokavalio kuulemma aiheuttaa niille valkosiipisyyttä. Mutta kaunis sekin oli.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: Oho, en oo kyl ennen kuullut kenenkään sanoneen varista maailman kauneimmaksi linnuksi! Mut oon mäki kyl sitä mieltä, ett vähän väärinymmärretty se on. Mun lempilintu lienee avosetti. :)

Haha joo meitäki kuvas jotkut aasialaiset turistit, ku meil kävi noi tintit kädellä. Voin kuvitella, ett on hauska kuva se, mis riehut orava lahkeessa! :D

Paula kirjoitti...

Täh..? Avosetti? Nevör höörd.. Avomiehen mä tiedän, avokengät, avo- sitä sun tätä, mutta tuota piti oikein kuuklata, ja jopas jopas onkin oikein graafisen kaunis mustavalkoinen siivekäs, mutta kyl se nenäleikkaukseen sais mennä ;-)

Paula kirjoitti...

http://tinyurl.com/bo8ozdk
Heh.. mä satuin vahingos kattoon isona tuota kuvaa, ja se onkin pehmoleluavosetti, siks sillä nokka on kuin Kipparikallen piippu: otan takas nenäleikkausehdotukseni!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: :DD HAHA!!! En oo koskaan nähny avosetteja livenä, mut on ne nättejä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...