sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ponimiitti

Olin viikko sitten ystäväni BonChavaljen kanssa elämämme ensimmäisessä PONIMIITISSÄ! :D (Lue tästä Wikipedian määritelmä miitistä.) Miitti pidettiin jossain Vantaan perukoilla yhen tytön kotona, mihin saapui n. 30 pääosin toisilleen tuntematonta poniharrastajaa ympäri Suomen. Tää oli semmonen tilaisuus, ettei vain voinu missata! :D

Miitin ideana oli lähinnä tutustua muihin poniharrastajiin ja siel pysty helposti myymään ja vaihteleen poneja ilman mitään postimaksuhässäköitä. Kätevää!


Applari junassa matkalla Korsoon. Meil oli tärskyt muutaman muun poneilijan kanssa Korson asemalla, mistä jatkettiin matkaa viel bussilla jotain 20 min. Tunnistettiin asemalla ne muut poni-ihmiset siitä, ku yhel tytöl oli isot ponikorvikset.


Se asunto mihi mentiin, oli aika nafti liki kolmellekymmenelle tyypille. :D Meille kaikille oltiin tulostettu tommoset söpöt nimitarrat! JP on BC:n mulle keksimä lempinimi. :p Kuka arvaa, mistä nimi on peräisin?


Ja oli tosi söpöö, ku saatiin kaikki nostaa pussukasta itsellemme yksi ponimagneetti. ^__^ Ei ollu G1-poni, mut miitin kunniaks ei haittaa! Ja sattu tulee viel Apple Jack, jeij!


Sinänsä en ollu yllättynyt, että paikalla oli vain naisia. :D Tai no yhellä oli mies mukana, mut se vaikutti vähän tylsistyneeltä ja luki kirjaa nurkassa.


Siel oli PALJON poneja! :D Yhelki tytöllä oli RINKALLINEN ponei, mitä hän toi myyntiin. Siel sit kävi vähän kuhina...


Ihanaa ponikrääsää!!! Ois saanu kyl pienen omaisuuden menee niihin kaikkiin ihanuuksiin, mut mä päätin tyytyä lähinnä valokuvaamaan.
Applari tutustui moniin uusiin poniystäviin:


Espanjalainen Up, up and away. Samanlainen kuin mun 5-vuotiaana lahjaksi saamani poni, mutta vähän eri värinen. Tuon arvo on n. 70-80 euroo...


Hullu hatuntekijä -poni oli aika korea!


Applari tutustui myös isoluiseen Gustyyn.
Yks tyttö oli ostanut 50 eurolla.


Täs se niinku nukkuis.Miitissä pidettiin kustomi-kisa, mihin jengi sai tuoda tuunaamiaan poneja (siks mulla oli siis Applari mukana). Olipa tosi hienoja ja hauskoja teoksia:


Tää lappiponi oli ihan über-taidokas!


... ja toiselta puolelta. Tää inspiroi avartamaan vähä tuunausnäkemyksiäni.


Me ehittiin olla siel miitissä BC:n kanssa vaan vähän reilu tunti (olis jatkunu todnäk koko päivän), ni meilt jäi kisan tulokset näkemättä. Mut vaikka kuinka paljon mä fanitan sekä omaa että BC:n ponia (istuva sininen), ni luulen, ettei me kumpikaan sitä kisaa oltais voitettu. ^__^ Mut me ollaanki vasta niin alussa tässä harrastuksessa! Toi Hullu hatuntekijä -ponin tekijäki on ollu poniharrastaja jo olikse 8 vuotta! Mä oon ollu vasta vuoden kohta ja BC ehk 1,5 vuotta! Me noustaan vielä!!!


Mut pitihä munki ostaa jotain sielt miitistä muistoksi. Toi on nimeltään Shaggy. (Tulee mieleen Mr. Loova Loova...)

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Jossain oli äskettäin haastattelu, jossa oli myös aktiivinen miespuolinen My Little Pony -harrastaja.

Aika kallista, jos on oikein heviharrastaja. Mutta elämä on :-))

Heli kirjoitti...

JP = Joikhaava Porsas? Juokseva Punainen? Joelle Palaava? Äh, noi kuulostaa enemmän joltain inkkarinimiltä... Kerro :)!

norpatti kirjoitti...

Jurassic Park? :) Ihania poneja!!!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: Joo se oli varmaan se Kymppiuutisten loppukevennys, mistä muistat sen. Mut mä luulen, että se poika vain harrasti niiden ponipiirrettyjen katsomista, eikä niinkään leluja. Luulen. :)

Heli: Joikhaava Porsas! ;DDDD

Norpatti: Tää oli sulle liian helppo. :D Tutustuttiin BC:n kanssa aikoinaan silleen, ett mul oli Jurassic Park -paita päällä ja BC tuli kehuu sitä. :)

Mir Q kirjoitti...

Ja se BC jätti ihan retardin vaikutelman...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Mir Q: ;DDD Se oli kyl mun elämän yks hauskimpia väärinkäsityksiä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...