maanantai 26. maaliskuuta 2012

RapuPerjantaina kun menin taas Larulle meiän rättikerhoon, siellä oli RAPUJA. En oo ikinä ollu rapujuhlissa (rapujuhlahan se tietty on jos on rapuja) ja olin ett jee!Juku! Laru ja Jukka tarjoilee aina niin kivoi ruokii! Viimeks oli majavabileet! Olin ihan fiiliksis niist ravuist! Ja viel kivempaa oli, ettei Larun ja mun (muita rättikerholaisia ei ollu enää siinä vaiheessa iltaa paikalla) tarvinnu perkaa niit rapuja, vaan Jukka hoiti kaiken likaisen työn.


Mä ystävystyin välittömästi yhen ravun kanssa.


Se oli tosi kiva rapu, vaik haiski vähä tillille. Mut mä jotenki koin, ett meil natsas ja ett oltii jotenki tosi samal aaltopituudel.


Vaik oli se rapu välil vähä äkkipikanen, eikä kyl oikeen ymmärtäny mun huumoriikaa, ett emmä sit tiiä...


Mut kyl me kuitenki saatiin sovittuu erimielisyytemme, ja alettiin monta erää kivi-sakset-paperii. Mä voitin useimmat erät, ku se rapu oli vähä ennalta-arvattava, mut annoin senki voittaa välillä (säälistä, ku sehä oli kuitenki kohta joutumassa mun leivän päälle).Hirveesti rapuja, mut kuitenki niist sai irti vain tommosen pienen määrän lihaa. :/Mut ai että oli kyl hyvää. :) Leivän päällä smetanaa, tillii, sitruunamehutilkkoi ja rapua.

4 kommenttia:

Hennanen kirjoitti...

Hannanen, sun letti on lyhentyny huomattavasti sitte viimenäkemän!! Soppii tosi hyvin (: mitä henna eellä sitä hanna perässä eiku...

ps. kuopio says hello

Paula kirjoitti...

Loistoidea viettää rapujuhlia maaliskuussa! Seuraavaksi pitää kokeilla pikkujouluja heinäkuussa :-)

Herkullisia kuvia olet ottanut, ihan herahtaa vesi kielelle.. nam..

Kyllä vain, uusi lyhyt tukka sopii mainiosti!

Heli kirjoitti...

Tunnisteet: Rebekka ja Noomi! XD Arvaan kylläkin miksi... Olit vissiin suunnitellut laittavasi yhden kuvan, joka on inspiroinut sua lähempään tuttavuuteen ravun kanssa ;).

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Hennanen: Malmi Mighty City says hello back! Oot mun tyyli-ikoni!

Paula: Kiitos! :) Kesätukka.

Heli: AAAHAHAHAHA!!!! Sä niiin tiedät mitä mun päässä liikkuu!!! :DDDD Se yks kuva oli kuin olikin postauksen loppukevennyksenä, mut otin sen sit viime metreillä pois. Ja nyt on ylimääräiset tunnisteetki poissa. :D Iha sikahyvä!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...