perjantai 7. lokakuuta 2011

Noomin 5v. pippalot

Yleensä ollaan juhlittu tyttöjen syntymäpäiviä perhepiirissä, mut Noomin 5-vuotissynttärit oli lastenkutsut. Mä sain jälleen kunnian toimia seremoniamestarina. Hankin juhliin Toy Story -paperilautaset ja -mukit, askartelin päähineet (joista ainoastaan Rebe ja Noomi lämpes ;D) ja järjestin ohjelmaa.


Heli hoiti ruokapuolen. Kakussa ei tällä kertaa ollut bussipysäkkejä tms. ;)


Vieraaksi tuli kolme lasta: sisarukset Matti ja Missu sekä naapurinpoika Miska (nimet muutettu). Kuvassa Matti ja Missu.


En ollut tavannut lapsia aiemmin, mutta oli tosi kivoja tapauksia. :) Viidestä lapsesta syntyi vähän enemmän vilinää ja vilskettä kuin kahdesta, ni ei niistä mun suunnittelemista ohjelmanumeroista ehditty toteuttaa kuin yksi. :p

Ujompi Miska ei aina oikein pysynyt muiden lasten perässä, ni mää sit yritin jututtaa ja viihdyttää häntä parhaani mukaan. Ei oo kivaa jos jää yksin! :( Kyllä tytöt kävivät välillä (mun kehotuksesta) hakemassa Miskaa mukaan leikkeihinsä, mut hetken päästä näin pojan taas jossain istumassa yksinään. :(

Silleen se tuppaa menemään lasten kanssa... Itekin muistan lapsena jääneeni ulos leikeistä ja myös jättäneeni jonkun ulos leikeistä. :(

Sit kun oli aika kokoontua terassille täytekakulle, en löytänyt Miskaa mistään. Etsin kissojen ja koirien kanssa joka huoneen nurkan, sängynaluset ja komerot, mutta poika oli hävinnyt. Voi surku! :( Epäilin jo hänen lähteneen yksin kotiin (Miska on jotakuinkin Noomin ikäinen), mutta sitten hän löytyikin pihalta kiveltä istumasta.

Menin istumaan Miskan viereen ja kysyin, mikä hänen mieltään painoi. Oli hieman hankalaa, kun hän ei vastannut mun kysymyksiin, vaan istui vain haikeana pää painuksissa. :( Hän ei suostunut palaamaan takaisin sisälle, mutten olisi millään halunnut hänen lähtevän kutsuilta surullisena kotiinkaan.

Sitten, varmaan liki vartin yksinpuheluni jälkeen, Miska suostui tulemaan takaisin juhliin MUTTA vain mikäli synttärisankari itse tulisi hänet hakemaan. Must se oli ihan reilu ehto.

Menin takas sisälle (kynttilänpuhallus ja onnittelulaulu meni mult ohi, höh) ja pyysin Noomii tulemaan juttelemaan hetkeksi kanssani. Selitin tilanteen ja kerroin, että Miskalla on paha mieli kun hänestä tuntuu, ettei muut halua leikkiä hänen kanssaan. Pyysin Noomia menemään hakemaan Miska kädestäpitäen takaisin sisälle. Reipas Noomi kiiruhti oitis ulos.

En tiedä mitä hän Miskalle jutteli, mutta oli liikuttavaa stalkata tilannetta keittiön ikkunasta. Miska palasi sisälle ja leikki muiden kanssa loppuajan. :) Oon Noomista tosi ylpeä!

animated gif how to
Noomi hakee Miskan sisälle.


Onginnan yllätyspusseissa oli tällä kertaa karkkeja, tikkari, laku, dinotarroja ja rusinoita.


Onginnassa avustanut Mummo jekutti Rebekkaa. :D


Suut makiaks!


Onkivapa hauskuutti lapsia vielä pitkään.


Vieraiden lähdettyä meno jatkui uudella trampalla.
Bojoing!

4 kommenttia:

Issu kirjoitti...

Uu! Propsit Noomille!

Paula kirjoitti...

Hieno ja kertova kuvasarja se kun Noomi hakee kädestä pitäen pojan sisälle leikkimään, siinä lämpöä ja oikeaa ystävyyttä!

Riemukkaat synttärit varmaan sekä vierailla, että päivänsankarilla ja juhlan valmistajilla.

Sanna kirjoitti...

Noomi <3

Sara ♥ kirjoitti...

Moi hanna, joo hyvä postaus. Tuu taas joku päiwä käymään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...