tiistai 20. syyskuuta 2011

Meitä katsellaan

Juu hei! Aloitin kuukausi sitten uudessa työpaikassa, ja mul ei oo ollu yyyyhtään energiaa kirjottaa blogii. :( Veri sori! Ja mul ois peräti NELJÄTOISTA aihetta odottamassa postausta!!! Kuvat on valittu, mut se kirjottaminen vie paljon aikaa... :/ Mut yritän taas kunnostautua, ku oon nyt kuukauden päivät laiskotellu.

Sanotaan, että vessanpöntöllä istuessa saa parhaimmat ideat. Kerran Fidan toimistolla kiinnitin vessassa huomiota pyyhekoukkuun, joka muistutti ihan jotain naamaa. Oli niin hauska havainto, ett oli pakko ottaa kuva ja näyttää työkavereille. ;D Kaikki ei kyl oikee snaijannu. :D Sit päätin, ett alan valokuvaamaan kaikkia kasvoja muistuttavia asioita! :D


(Fidan vessan pyyhekoukku)
(USB-liitin)


(Keravan Fida-kirpparin ulko-oven taulukoukku)

(Junasta)


(Raumalta, Neetan ja Jussin hääjuhlapaikalta)


(Lastenistuin meiän pihalta)


(Äitin imuri)


(Larun seinä)


(Oisko ollu junassa)


(Helin vanha harppi)


Jos tykkäsitte näistä, käykää selailee tätä blogii. :) Joku muukin on näköjään kekkassu saman idean. :( ;)

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sä valitsit hyvin sun sanasi ekassa kappaleessa :D! Siitä saa sen käsityksen, että olet ollut kuukauden uudessa duunissa, laiskotellut siellä ainoastaan ja ihan ryydynyt siitä XD. No, näinhän ei asia suinkaan ole, sulla ei kiireeltäs edes veri kierrä kunnolla päässä...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

:DDDD Totta muuten! ;D

Paula kirjoitti...

Mä näen kans noita naamoja joka paikassa, enkä yhtään tykkää siitä, kun moni tyylikäskin asia alkaakin vaikuttaa koomiselta. Eipä turhaan Ameriikan autoja sanota dollarihymyiksi, vaikka tosiasiassa joillakin autoilla on melko surkea ilme ja suupielet alaspäin.

Pikkuvauvat kuulemma tulkitsevat kaikki vähintään kaksi isoa rinnakkaista pistettä sisältävät kuvat ihmisen naamaksi ja hymyilevät niille. Ollaankohan me jääty jollain tasolla pikkuvauvoiksi, kun nähdään edelleen naamoja :)

Sulla on jossain blogissa kuva homeisesta masikasta, jolla on tosi karmee ilme naamalla, se sopisi tähän aiheeseen hyvin.

Naamoista sä saisit hyvän aiheen valokuvanäyttelyyn! Tai voisit tehdä videon juttelevista naamoista!

Anne kirjoitti...

Hienoja naamoja. Voikohan junassa ostaa raitiovaunulippua?

norpatti kirjoitti...

Haa, mäkin oon kuvaillu feissejä aina välillä :D Pitäs pistää kans esille.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: Hei kiitti ideasta, täs tosiaan vois olla matskuu seuraavaan näyttelyyn! Ja jos sen teen, ni se mansikkakuva tod tulee mukaan! :)

Anne: :DDDDD Haha, kato joo, tais olla ratikka kyseessä!

Norpatti: Pistä! Tai tehää yhteisnäyttely lähikirjastoon. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...