keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mämmiiiiii

Ennen ton mun valokuvanäyttelyn alkua mul oli semmonen maailmanvalloitusfiilis. Mut nyt ku näyttely on pystytetty, ni on vähä semmonen tyhjä olo. Semmonen olo, ku on saanu jonku pitkäaikaisen homman valmiiksi. Aika mälsä fiilis.

En oo vielä käyny lukee niitä näyttelyn vieraskirjaan tulleita kommentteja (mitkä todennäköisesti koostuu lähinnä Malmin kirjastossa notkuvien teinien räävittömyyksistä), mut oon hitusen selaillut, ett kyl sinne kirjotuksii on tullu. :) En tiiä, miks en oo viel lukenu. Kaipa haluun kato jotain, mitä odottaa... Jos sinne on tullu jotain hyvii juttui, ni voin kirjotella niitä tänne teiän luettavaks. Tai sit vaikka niitä "LOL", "VähäX O0t N0L0", "ÄxDee" -kommentteja. ;p

Tältä päivältä mul ois peräti kaks postausaihetta (muita ku tää), mut pitää mennä nyt nukkuu, ett jaksan aamulla kammetta itteni ylös. Huomen on kyl kivaa ku meen Mallan kaa leffaan kattoo Burleskii!

Mut hei! Täs jotain, mikä kruunas mun päivän:


MÄMMII SAA TAAS! <3

8 kommenttia:

K kirjoitti...

Yritin kerran syyskuussa löytää K-marketista mämmiä. Arvaa kattoko myyjä kuin hullua kun kysyin vähän närkästyneenä että eiks teillä ny mämmiä myydä??Meillä pitäisi töissäkin olla mämmi-päivä.
Stalkkaan aina välillä sun blogia. :)

Paula kirjoitti...

Mä oon kans mämmifani. Mukulana olin vielä enemmän, jopa niin paljon että ekaluokkalaisena koulumatkalla tuli mämmit pöksyihin - mämmihän on siis aikalailla vatsaa löysyttävä herkku, ja ylenmäärin syötynä kannattaa kuljeskella lähellä "hätääkärsivien hotelleja"..

Hanna, kumpaan mämmikoulukuntaan sä kuulut: pomeranssinkuorimausteella vai ilman? Mä tykkään ilman, "mämmi au naturel".

Heli kirjoitti...

Tee itse mämmiä, niin tulee sellainen tekemisen meininki takaisin :P.

Anne kirjoitti...

Mä koitin keksiä jotain kivaa sinne sun vieraskirjaan, mut ne notkuvat nuoret häiritsi mun aivotyöskentelyä niin paljon etten sit keksinyt mitään.

Eikä me löydetty sitä kirpputoria, vaikka mä kysyin neuvoakin niin ei löytynyt. Ja sit lapsikin rupes hermostuu niin piti lähtee kotiin.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

K: Haa, ootko siis kolmen K:n K? :D Hahahah ihana! ;D Mä ite en oo kehannu koskaan kysyä myyjältä, mut oon kierrelly kylmähyllyjä etsiskelemässä. Vihdoin tuotti tulosta! Mämmipäivät kuulostaa hyvältä! :D

Paula: Hyyyyii! :D Mä en oo vielä perehtynyt kovin paljon eri mämmeihin ja niiden makueroihin, ku oon ehkä vasta vuoden verran mämmiä syönyt. Aiemmin inhosin. Mut se oli ennen ku löysin kerman...

Heli: En oo tienny, ett sitä voi tehä itekin! :O Mä oon tieks menettäny uskoni ruoanlaittokykyihini. Ehkä iäksi...

Anne: Joo ne nuoret on rasittavia ku ne metelöi! Mut Nasu-kuva sulatti mun talven kylmettämän sydämen! <3 Voih, se kirppari on sillai vähä erikoisesti semmosessa paikassa, etten osaa yhtään selittää sen sijaintia ulkopaikkakuntalaiselle. Pöytäparkki taitaa olla sen nimi, ett jos mielit vielä joskus sen löytää, ni googleta ensin.

Anonyymi kirjoitti...

Koska seuraava postaus?!?!?!?!?!?

MirQ kirjoitti...

Mämmi on suomalaisen etuoikeus. Isoissa kaupoissa sitä on pakkasessa ympäri vuoden. Onneks.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Oon joo vähä laiskasti kirjotellu lähiaikoina. :( Pahoitteluni!

MirQ: Onko muka?! :o Mä en oo sit ettiny tarpeeks isoista kaupoista. NAM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...