torstai 30. syyskuuta 2010

MÄ SAIN TÖITÄÄÄÄ!!!!!!1

MÄ SAIN DUUNIPAIKANNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN VOI TAJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! EMMÄ KOSKAAN SAA MISTÄÄN DUUNIPAIKKAA MUT NYT SAINNNNN!!!!!!!!!!!!!

Tosin se on vaan määräaikainen, alle vuoden kestävä duuni... mut SILTI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OON NIIN ILONENNNNNNNNNNNN!!!!!!!

Siis parasta täs on se, ett KELPASIN jollekulle työnantajalle! Siis iha sillai, ett kelpuuttivat mut muutoin ku työharjotteluun tai keikkatyöläiseks. SIIS OON NIIIIIIIIIIIIIIN PÄHKINÖINÄ!!!!!

Ainii muistinko kertoo mihi pääsin töihi? ;) Fida Internationalille kehitys- ja yhteistyöosaston assistentiksi! Fida tekee iha äärettömän tärkeetä työtä, ja pääsin osaks sitä koneistoo! HÄPI HÄPI JOY JOY!!!!!!

Ilouutisten kunniaksi tässä teille ihan ässä video, mikä ei liity mitenkään mihinkään! :D

4 kommenttia:

Doll De Vil kirjoitti...

voi onnea ihan HIRMUSTI! : D ihanaa nähä kun joku on noin onnellinen ♥ tulee itellekkin niin hyvä mieli :---3

Paula kirjoitti...

Iiiisot onnentoivotukset, Hanna!
Tää on sulle tärkeä ponnahduslauta. Nyt kun sä voit hakea uutta duunia tämän määräaikaisen loppupuolella, niin työllisen hakemukset otetaan paljon vakavammin huomioon kuin ei-työssä olevan.

JuRa kirjoitti...

Happy happy joy joy!!!!!

Onneks olkoon Hanna=) Oon tosi iloinen sun puolestasi! Ja muistathan, että jokunen blogi aikasemmin sanoin, et kova työ(nhaku) palkitaan aina ;)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Nukke: Hihii, oot söpö! ^___^

Paula: Kiitoooos! Joo mäki toivon, ett seuraava työpaikka irtois helpommin ja NOPEEMMIN ku tää. Mut siihen on vielä yli puol vuotta. :)

JuRa: Yaaay! ^_____^ Muistan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...