tiistai 27. heinäkuuta 2010

Noomi 4v.


Tässä on tuhannen kuvan postaus Noomin synttärijuhlista! Muistuttaisin niitä lukijoitani, jotka eivät vielä ole sisäistäneet, että Rebe ja Noomi eivät ole mun, vaan mun siskon lapsia. :)


Valmisteluja...


Perhetuttumme Vieski tuli kylään ja toi Noomille ja lokakuussa synttäreitään viettävälle Rebekalle lahjaksi mm. tämmöset sievät hupparit.


Mä järkkäsin tytöille aarteenetsintää. Viime vuonna jomman kumman synttäreillä piilotin muumi-kiiltokuvia pitkin mummolaa, mut nyt tapahtumapaikkana oli mummon taloyhtiön koko piha. Vähä enempi haastetta. ;) (Kuva: Heli)


Piirsin viisi karttaa. Heli auttoi tyttöjä tulkitsemaan niit mun karttoja. :) Ensimmäinen aarre löytyi rullatun puutarhaletkun syövereistä.


Sieltä löytyi Siilinjärven kirpparilta ostamani Cera-pehmolelu, mihin tytöt ihastuivat kovasti. Sieltä löytyi myös kartta nro 2.


Cera on se kolmisarvi Maa aikojen alussa -elokuvista.

Aarrekartta 2.

Kartta johdatti suuren saniaisen tykö. Sieltä kätköistä löytyi kolmannen kartan lisäksi...


Maa aikojen alussa - Laula mukana -VHS! :D Tytöt pääsee laulamaan! Ne tykkää kovasti noist piirretyist (ja tädin sydäntä lämmittää edelleen)! Rebe sano monta kertaa videon löytymisen jälkeen, ett "Nää on mun lempiohjelmia". Hih!


Oli ilo katsoa vierestä miten tohkeissään tytöt oli tästä aarrekarttaleikistä. Suosittelen, jos oot joskus järkkäämässä lastenkutsuja!


Noomi osasi itse tulkita karttaan piirämieni palluroiden tarkoittavan kiviröykkiötä. Mökin alta löytyi kartta nro 4 sekä...


...Autot-käsipyyhkeitä meiän pikku tahmatassuille! Tykkäävät tostaki leffasta, ja me pari viikkoo sitten katteltiin noita pyyhkeitä tyttöjen kaa Stockalla piipahtaessamme. Päätin silloin, ett ostan niitä synttäreille. :)

Seuraavasta kätköstä löytyi molemmille tytöille kupongit, millä sai kaupasta yhden jäätelön. ;) Käytännössä homma toimi niin, että ku anto kupongin takas mulle, ni mä ostin sen jäden. :p


Viides ja viimeinen kartta oli haastavin. Aarre oli kätketty tiilipussien välikköön.


Mutta kyllähän nekin viimein löytyivät. Aarteiden noukkimiseen piti myös nähdä vähän enempi vaivaa.

Sieltä löytyi kummallekin neljä minimuropakettia.


Oli kuulemma kiva aarteidenetsintä. :)


Suloinen Rebbuli!


Toisena päivänä käytiin vähä junailemassa, ku tytöt harvoin pääsevät matkustamaan junalla.


Käytiin Oulunkylän ruokakaupassa käyttämässä tyttöjen jäätelökupongit.

Likat leipomassa mummon nimipäivälusikkaleipiä.

Sit ku tytöt alko olee (taas vaihteeks) niin levottomia, ni mentiin ulos ja otettiin kasvomaalit mukaan. :)
"Hänen kyntensä ei kestä hänen kipeyttään." ;DDD
Juhlapäivinä on tytöillä tapana saada lakata kynnet. Mummo inhoaa kynsilakan hajua, ni mentiin ulos lakkaamaan. (Kuva: Rebekka)


Sit ku Heli illalla tuli töistä, ni alettiin ongintaa. Ja taas: aiemmin ollaan viritetty vaan joku viltti "kalan" ja onkijan väliin, mut nyt viritin siiman menemään parvekkeelta alas. Ja mehä ei oltu sit missään katutasossa. :D (Kuva: äiti)


Prinsessapusseista löytyi mässyy, tarroi, palasaippuaa ja pikkuset vihot. :p Onkiminen on meiän synttäreiden hitti.

Ja muistattekos millaisen kakun Noomi toivoi saavansa synttäreillensä? ;) Se lukee edellisen postaukseni lopussa.


Tadaaaaa! ;) On mustikkaa, kirsikkaa, persikkaa ja kermavaahtoa, mut lippalakki, talo ja bussipysäkki ei valitettavasti oo kermavaahdosta tehdyt. Mut kelpasivat silti, huh! ;)


Mä otin omaan palaseeni sen dösäpysäkin, ku se oli niin ihQ!


Haha Rebe!


Vikana päivänä vietiin tytöt Espoon Huimalaan riehumaan niin paljon ku sielu sietää. Tää kuva must aivan ihana!!!! Kattokaa Noomii mikä pikkuprinsessa!


Rebe oli aikamoinen tuulitukka trampalla! (Kuva: Heli)


No oli Noomiki.


Säntäilyä osa 1.


Säntäilyä osa 2. (Kuva: Heli)


Jätski tuli tarpeeseen!


Mitäpä siihen lisäämään.


Ostin Noomille 4-vuotislahjaksi tommosen Buzz Lightyear -saippuakuplapyssyn. Mainio vekotin! Siit tulee sadoittain semmosii mukavankokosii kuplii! Rebe onnistu saamaan sil isoiki.
Semmoset oli ne bileet. Tässä tytöt pyjamissaan esittelevät tän kesän juoksutyylin.

20 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiitos ihan mahtavista kekkereistä!
Tulee ihan uudestaan hyvälle mielelle :).

Bette kirjoitti...

hahaha ihania kuvia ja toi KAKKU :DDDDDDDDDD ei hitto!!!! nauran täällä vaa:D ja harmi etten noita videoita nää tällä äidin koneella!!!

Sanna kirjoitti...

Mielettömät juhlat!!
Jos nyt juhlitte kolme päivää, mitä mahtaa tapahtua kun tytöt tulee täysi-ikäiseksi? Kannattaa ruveta suunnittelemaan juhlia jo nyt.
Millon Rebe on kasvanut noin isoksi??
Ihania tyttöjä.

Aevo kirjoitti...

Ihan loistavat synttärit! Mäkin tahon samanlaiset! ;) Mä olen myös järkänny tytöille jo alle kouluikäisestä asti mummolaan aina kesäisin suunnistusta. Pari vuotta taisi välissä olla taukoa, kunnes tänä kesänä ne taas pyysi, että tekisin ja toki minä tein! :) Voi kun jaksaisi omalleenkin sitten järkätä kaikkea kivaa.. Tätinä jaksoi ainakin enemmän leikkiä kun äitinä.. O katto ihan suu pyöreänä noita videoita. :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Heli: Olkaatten hyvät! <3

B: :DDDD Hoho! <3 Ens vuonna, jos tyttöjen vaatimukset kasvaa, taidan ottaa yhteyttä teiän äitiin! :D Plöö, harmi jos videot ei näy kaikil koneil.

Sanna: Haha joo, niin monipäiväiset juhlat, mitä synttärisankari täyttää. ;) Tytöt muute kysy multa yks päivä, ett "Mikä se sun kaverin nimi olikaan?" Sit toinen ehti vastata, ett "Ai Sanna?" Sit "Ainii Sanna". :)

Aevo: Kyl mä uskon, ett jaksat järkätä Otsollekin. :) Ku kerran vuodessahan ne vaan on. Mut sit jos teillä on 4 lasta, ni sit on jo eri asia. :D Mut kyl mä uskon, ett sun tarmolla järkätään lastenkutsut vaikka joka päivä. <3

Juha kirjoitti...

Oi, mä naureskelin aikaisemmin blogissasi kirjoittamaasi Noomin vaatimuslistaa synttärikakusta :D

Ja sä TOTEUTIT sen!!! VAU!

Sanna kirjoitti...

Aww<3
Pitänee jonain kauniina päivänä tulla taas leikkimään tyttöjen kanssa.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Juha: Mitäpä en noiden tyttöjen eteen tekisi, ööö! :D Thänks! ;) Sisko kyl oli kanssakoristelijana.

Sanna: Tuu ihmees! Sit ku ne taas tulee mummolaan.

Paula kirjoitti...

Toteutuihan se kakku sittenkin, bussipysäkkeineen päivineen!
Paras lahja kuitenkin on, kun jaksaa järkätä lapsille kivaa tekemistä ja osallistuu siihen itsekin, kuten esim. aarteenetsintä tai onginta - se on lahja jota ei rahalla saa, ja siinä näkyy, että lahjan antaja on ajatellut saajaa.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: :) Kiitos, nätisti sanottu!

Anonyymi kirjoitti...

Tunnistin videoista ton paikan samaksi, johon jaoin hesaria pari vuotta sitten. Tais mennä sun siskolle (vai kelle, sama sukunimi siinä oli kuitenkin) pari kertaa vahingossa lehti ja oli ihan valittanut mun esimiehelle siitä!=) ei kelvannut ilmainen lehti=P

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Cool!!!!! :DDDD Se on meiän äitin postiluukku, mihin oot sen hesarin vahingossa jakanu. :D Haha, vähä hauska ku kirjotit mulle!!! :D Meiän äiti on niin herkkä nukkuja, että se herää siihen hesarin kolahtamiseen, ni nykyään sen ovessa lukee "Ei Hesaria". ;) Oon itseasiassa just tääl äitil kylässä, ja kerroin sun kirjottaneen blogiini. Äiti sanoo, että ei kuulemma ole valittanut, mutta jos joku on puhelimitse kaupustellut hesaria, niin on heille saattanut sanoa, miks ei halua hesarin tulevan. Äiti käski kertoo sulle, ett on pahoillaan jos oot saanut huutia! :D Ei oo ollu kuulemma tarkoitus. Toivottavasti et saanu haukkuja! Meiän äiti nyt vaan on semmonen erikoistapaus yöllä tulevan postin suhteen. :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Äiti käski lisätä, että ei kuulemma pysty nukkumaan enää sen hesarin kolahduksen jälkeen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivat juhlat sukulaistytöillä !
Kunhan olet töissä 8 tuntia/päivä , haet lapset hoidosta , syötät ym. Jaksatkohan silloinkin järkätä juhlia ja ohjelmaa ?

Kyselee nimimerkki "töissä helteellä" ja senjälkeen kotityöt"

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Todennäköisesti en jaksa. :D

anonyymi kirjoitti...

En mä haukkuja saanut, taisin itse soittaa esimiehelle kun huomasin et oli taas vahingossa mennyt lehti.=) Ku siin oli sillee et ylhääl laidat tilas ja siin kerrokses toinen laita niin se vähän sekotti. Oon semmoinen silmälasipäinen ja hörökorvainen tyyppi ja olen joskus käynyt malmin saalemin nuortenilloissa mutta mulla ei oikein ole siellä kavereita. Ois tosi kiva nähdä joskus sillä haluaisin saada uskovia ystäviä etenkin naispuolisia=) Tältä sivulta saat mun meilin jos haluat: http://koti.24.fi/sivusto/

Anonyymi kirjoitti...

Ei yllätä, että kun laittaa googlen kuvahakuun "bussipysäkki" ja "talo" ni löytää just noi mitä oot kakkuun laittanu.

Enempi mielikuvitus ois ollu kivempaa! ;( Vaikka jotkut piirretyt kuvat. :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

anonyymi: Tuu vaan ihmeessä meiän nuorteniltoihin. Kyl siel tutustuu ihmisiin. :)

Anonyymi: No kamoon, joku 4-vuotias varmaan meneeki heti synttäreiden jälkeen googlettaa, ett "Olikohan noi kuvat nyt IHAN ekalta sivulta löydetty, vai näkivätkö he oikeasti vaivaakin tän mun kakkuni eteen?" Halooo hei! Sorry, ei irronnu nyt nätimpää vastausta multa.

Elina kirjoitti...

Ihanat kekkerit olitte järkänny!:) Oli tädin kiva katsella tyttöjen iloisia ilmeitä edes näin netin kautta:D

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Elina: Ai hei moi Elina! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...