torstai 13. toukokuuta 2010

Vappuleiri Enä-Sepässä

Täs pari viikkoo sitten ku oli vappu, ni mä pakenin Helsingin ördejä Enä-Sepän leirikeskukseen Vihtiin. Siel järjestettiin meiän seurakunnan nuorten kaksöinen vappuleiri. :)


Meitsi ja pikselisiä kavereitani (kuva: Rebecca)


Se mesta oli aivan ihana maalaisidylli! Kuvassa meiän ruokasali.


Varsinki tää ruoka oli ihanaaa! (Kuva: Katja)


Vappupäivänä oli tarjolla simaa ja munkkii. Mua harmitti ku oli vaa yks munkki per nenä. :( Ne oli niin hyviä... (Kuva: Annieveliina)


Meiät n. 35 leiriläistä jaettiin kuuen hengen ryhmiin ja täs mun ryhmän tytöt, ihQt Saija ja Rebe.

Tällekin leirille oli seurakunnan muutamat pojat järkänny yöseikkailun. Yleensä ne on semmosii, ett jaetaan leiriläiset kahteen ryhmään, joista toiset on roomalaisia ja osa kristittyjä ja sit juostaan ku päättömät kanat pimeässä metsässä. ;) Tänkertainen aarteenetsintä-yöseikkailu oli enemmän mun mieleen eikä tällä kertaa kukaan joutunu ees tikattavaks...


Meiän ryhmä yrittämässä tulkita aarrekartan vihjeitä. (Kuva: Issu)

Meiän ryhmä oli menestyksekäs!!! :) Se oli sinänsä ihan mahtavaa, mut sit harmitti, ku muut ei ehtiny löytää niin paljoo ku me. :( Meil oli vaa hyvä mäihä... Forgive us! :(

Löydettiin sielt pilkkopimeästä metsästä karkkipussei, Mehukatti-mehukanisteri, sitruuna... "Pääpalkinnoksi" metsään oli kätketty 6-pack Coca Cola -tölkkei. Katso video ni selviää, kuka ne löys! Videon viehko naisääni oon mä. ;)


Löysin Cocista etsiessäni yhen toisen ryhmän löydettäväksi tarkoitetun suolapähkinäpussin. :D Sooriii! (Video: Issu)


Siel pimees metsäs loikiskeli ihania sammakoita! Nää pienet oli mun mieleen, mut isommat ei ollu niin ihastuttavia... Toivottavasti kovin moni ei tullu tallotuksi! (Kuva: Issu)


Meil oli kolmisen raamattutuntia päivässä. Yhel tunnil sit piirsin sammakkoystäviäni, ku oli vaikeuksii pysyy hereillä edellisen yön kukkumisen takia.

Vaik sammakot, maaseutu ja sapuska oli mieluisia, ni kyl parasta leiril oli kamut. :) Siel oli monia ihania ihmisiä nuortenilloista, mut täs vain muutamasta enempi.Annieveliina eli Anni ja Hanna Eveliina eli Hanna.


Anni on ihan älyttömän sulonen tyyppi! Ja sil on ihan uskomattomat komediennen lahjat!!! Kuulisittepa vaan! :D


Vikana päivänä innostuttiin Vilman, Katjan ja Annin kaa vähä valokuvailee. Tai siis mä kuvasin tyttöi! ^___^ Meil oli aika kiireiset photoshootingit, ku oli kiire syömään.


:D


Nää on mun ottamii malliguviih!!1


Sit joskus jos saan studion käyttööni, ni haluun kyl kuvata näitä tyttöi sillee kunnol.


Oi mä RAKASTAN kuvaamista!!! Kattokaa ny miten sievä! Valotus näis on kyl aika pieles.Vilmal on niin paksu tukka, ett sen pää varmaa säilyis naarmuitta, jos kaatuis fillarilla! Kateeks käy!


Sit viel loppuun ehkä edustavin kuva musta ikinä! :D


(Kuva: Annieveliina)

3 kommenttia:

Issu kirjoitti...

:D

Juha kirjoitti...

Saat kyllä ystäväsi näyttämään edustavilta blogissasi ;D

Ei vaan, kiva postaus taasen!

Hauskaa viikonloppua Hanna! =)

Aevo kirjoitti...

Muuttuko se sammakko prinssiksi? :)
Sähän näytit ihan itsellesi tuossa viimesessä kuvassa! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...