maanantai 16. marraskuuta 2009

Body Painting '09 SM-kisatOlin lauantaina Messukeskuksessa kattomassa Body Paintingin SM-kisoja, koska mun kaveri Agnetha otti tuohon kilpailuun osaa (siis ei mallina vaan maalaajana)! Siel oli siis Kauneus-, Terveys- Muoti- ja Häämessut. Neetta tuli viidenneks ja oon vaan NIIIIIIIIIIIIN ylpee siitä! Tuntuu melkein siltä, ku ite oisin tullu viidenneks. ;D Mut ei musta oo mikskää bodypainttaajaks. Ehä mä osaa ees itteeni meikata, saati muita. Ja vielä ett koko vartalo pitäis maalata... Not my thing!

Sorry ny kauheesti, ett joissain tänne blogiin lataamistani kuvista hyppii pixelit silmille. Sössin kaiketi jotain...

Tässä kuvia osallistujista. Kisojen teema oli Kielletty metsä.


Onyxos (Neetan duuni)


Tän työn ja "Kielletyn metsän" kohdalla en löytänyt yhtymäkohtaa.
Enkä tän.
Tää oli hituc hämy, ku silt kasvo olkapäästä puu. :D


Tää sijoittui kolmanneks.


Tää sammalpää oli yks mun suosikeista. Ihan mielettömän cool! Toi alareunas oleva sensuroitu pikkutyttö, ni se näyttäis näyttävän keskarii, mut sepä kaivaa nenää. ;D (Tää sijoittu tokaks.)


Aluks tää vaikutti suht mitäänsanomattomalta duunilta. Mitä nyt tosi kiehtovat kasvot ja feikkikalju.


Mut kilpailun edetessä (peliaikaa oli 3 tuntia) tää alko erottua edukseen...


Aika törkeen magee! Ensimmäinen sija!


Kärkikolmikko


Siel messuil oli myös pieni kirjakulmaus, missä oli myynnissa kirja, mihin mä oon suunnitellu sisuksen layoutin! Jeeee! ;)


Olin messuilla myös elämäni ensimmäistä muotinäytöstä kattomassa. Oon jo piiiitkään halunnu päästä kattoo muotinäytöstä! Oli tosi kiva kokemus, vaikka musa oli ihan liian kovalla, eikä mallit olleet persoonallisen näkösii, eikä suurin osa kävellytkään oikeaoppisesti. Mut mitä muuta joltain messukeskukses pidettävält muotinäytökselt voi odottaakaan...? Haluun kattoo Paparazzin malleja!!!


ONNEE VIEL, AGNETHA!!!! OON IHAN ÄLTSIN YLPEE SUSTA!!!!

4 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

hihiii ^_____^ kiiiitooooos! <3

NoraT kirjoitti...

oisko sulla kuvaa siitä sun kaverin työn lopullisesta versiosta? (tai sitten en vaan osannut katsoa tarpeeksi tarkkaan)

Hanna kirjoitti...

NoraT: Tos tokas kuvas on se suht lopullinen versio. Siitä puuttuu vielä kultainen omena ja semmonen harso vyötäisiltä. Aukeiskohan tää linkki: http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=2954807&id=626498672&fbid=188228783672

Rahien kirjoitti...

wau, tolle voittajatyön mallille kyllä sopii kalju todella hyvin! must sern pitäis ajella päänsä oikeesti, näyttäis upeen veistokselliselta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...