tiistai 19. toukokuuta 2009

Leffan näyttelijähahmotelmaa

Tää postaus liittyy siihen mun tulevaan elokuvaani (joka siis edelleenkin on valmistumassa tulevan 20 vuoden sisällä). Aattelin taas pyytää teilt vähän mielipiteitä.

Mä en oo viel keksiny, kuka näyttelis pääosaa siinä leffassani, mut täs on pari kuvaa, joiden henkilöt on aika lähellä hakemaani:Ei ihan omanlaisensa tyylinen Björk.Kirsti Wallasvaara elokuvassa Käpy selän alla. Ihastuin noihin vaaleisiin hiuksiin yhdistettynä tummiin kulmiin ja silmiin ja silmämeikkiin.
Katoin tänään ranskalaisen elokuvan Tyttö ja kettu. Toi tyttö punaisine hiuksineen ja pisamineen on mahdottoman kaunis! Tokikaan en oo hakemassa nyt lapsinäyttelijää, vaan n. 26-vuotiasta.Sattuisko teil tulee mieleen ketään suomalaisia nuoria naisnäyttelijöitä, jotka saattais sopia mun kuvaukseen? Joku, jonka kasvot ei ole jo ihan puhkikulutetut. Saa olla joku aloittelevakin näyttelijä, jota kukaan ei ole vielä "löytänyt". :) Joku, jonka kasvoihin ihastuu ja rakastuu kaikki, jotka sen näkevät. Pisamasta paljon plussaa, finneistä miinusta. ;) Semmonen, jonka kasvot kestävät tiukkaa lähikuvausta. Se elokuvani tyttö tulee olemaan joko vaalea- tai punatukkainen.

Sit jos joku osais mainita Helsingin kauneimman levykaupan, niin vinkkiä kiitos tänne päin. :) Meen kyl itsekin katsastaan paikkoja, mut jos jollain ois näkökulmaa tähänki, ni oisin kiitollinen.


Kiitos muuten kaikille, jotka ovat jo tässä vaiheessa osallistuneet nimi-kyselyyn! Aliisa ja Armi vetävät johtopaikkaa. Äänestäkää toki vielä, jos ette ole vielä sitä tehneet. Arvostan mielipidettänne! :)

7 kommenttia:

Heli - aina äänessä... kirjoitti...

Ei Helsingissä varmaan oo yhtään nättiä levykauppaa! On niin äijävoittoista omistajakuntaa... Happy hunting vaan! Hae virikkeitä muun alan liikkeistä, sitten vain pätkäiset levyhyllyt paikoilleen.

Hanna kirjoitti...

Njää, en suostu uskomaan tuota todeksi, ennen kuin itse nään. Jossain punavuoressa ainaki oon ollu näkevinäni ikkunan läpi kivannäkösii levykauppoi. En kyl tiiä, milt ne näyttää sisältä.

Anonyymi kirjoitti...

testi
poista tää sitten joskus...

Nora T kirjoitti...

APUA mitä kirppislöytöjä ja miten halvalla vielä!!! kuolen! missä to Valtteri-kirppis on ja mikä se juttu niinku on, häh?? yks mun työkaveri on aina myymässä siellä vinyylejä ja luulin tähän päivään saakka et se on joku valtsikan juttu :D

Nora T kirjoitti...

joo ja ton kommentin piti siis mennä edelliseen entryyn. blogspot on hämmentävä.

NoraT kirjoitti...

Googlaapa muuten semmonen suomalainen näyttelijä kuin Malla Malmivaara. musta sopis aika hyvin tohon sun kuvaukseen (vaaleatukkainen, kasvot kestävät lähempää tarkastelua). on myös muusikko Belle Who-nimellä, tsekkaapa sekin. pirteetä ja ihanaa musaa!

hanna kirjoitti...

Mä tykkään Belle Whosta! Ja Malla on joo ihan hyvä ehdotus! :)Oon seurannut sitä yhessä sarjassa, jonka nimee en millään muista. Ei ollenkaan huono vaihtoehto! :)

Valtteri-kirppis on Vallilassa. :) Semmonen tosi iso kirppis, mikä on ehk Helsingin paras tai ainakin parhaita! www.kirpputori.com/valtteri KANNATTAA käydä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...