maanantai 19. lokakuuta 2009

Hey Barbie!



Moro! Kävin tänään äitin kanssa Tikkurilassa (Vantaalla) Kierrätyskeskuksessa, ku äitin tarvitsi löytää lasia tiffany-töihinsä. Munkaan ei tarvinny ihan tyhjin käsin (vai "taskuin") sieltä lähteä:


Fragglit 3 -video (eurolla)! Jipiiii! Nyt on jo löytyny jo 1, 2 ja 3! :)


Vaaleet farkut (2 e)


...ja tämmöset törkeen coolit (ja paksut!) Barbie-lehden vuosikerrat 1989 ja 1990. :D 3,20 makso yhteensä.


En oo eläessäni omistanu yhtään Barbii, enkä muistaakseni erityisen paljon välittänyt niillä leikkimisestäkään. Enkä mä mitään lehteäkään oo ikinä lukenut, mut ku selailin näitä opuksia siel Kierrätyskeskukses, nii bongasin lehtien sivuilta joitan tosi retroja mainoksia, mitkä inspiroi mut ostamaan nää vuosikerrat itelleni. Eka suunnittelin leikkeleväni noi palasiks, mut ku kotona selailin enemmän, ni en tiiä raaskiiko niitä sittenkään silputa. :D Tsekatkaa nää kuvat! :D

Huom! Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi!



Nää oikeista nukeista koostetut sarjikset on just hyvii! ;D Naamat koko ajan hymyssä, vaikka tapauhtuis jotain mälsääki.


Eiks noi Lauantaipussin lapset oo uudelleenkuvitettu nykypusseihin? Tommosta Jee-Jee-karkkiaskia ei kyl ainakaan enää oo!


Mä muistan noi Aku-keksit ja tommosen kaakaopurkin!

Onni on Karvinen ja kesäloma. ^__^


AWWWW!!!! :D


Mä muistan ku mun kaverilla oli tommonen neulekone!!! En muista sainko mä koskaan neuloo sillä. Mut voi juku toi oli tosi magee! :)


Tää mainos oli niin hyvä! ;D "Ensin tulee huippukappale Bruce Springsteenin esittämänä. Sen jälkeen Tina Turner. Sitten ehkä Europe, Terence Trent D'Arby jne." HAHAH!!! No ihan hyvä, ettei luvata sellaista mistä ei olla ihan varmoja.


Saiskohan tosta osotteesta vieläkin tarroja, jos sinne lähettäis runoja? Pitänee testata! ;)


Kaikki te 32-vuotiaat, jotka kiinnostuitte! Multa saa tän yhteystiedot! Kysy rohkeasti!


Pitää kysyä Rebekalta vuoden päästä, ku hän täyttää 6-vuotta, ett haluaisko hän tästä kirjekaverin. ;) Hauska juttu myös se, että tän ilmoituksen kirjoittanut tyttö asuu parin kilsan päässä mun kodista. :D Tai no asui 19 vuotta sitten...


Hihi, noista Barbie-lehdistä sain kyl paljon iloa! :DDD

Tässä vielä tuoreet kuvat Rebekasta ja Noomista, joiden luona käytiin eilen.







Tunnin ajomatkan päässä Hesasta oli tullut jo noin paljon lunta! En oo kyl useasti nähnyt lumiukkoa nurmikolla. :) Toi mötikkä, minkä päällä Noomi istuu, oli kuulemma hevonen, mut sen pää putosi. Rebekalla taitaa itseasiassa olla se hevosen pää käsissään. Ja molempia sai koko ajan olla kieltämässä: "EI SUUHUN!" :)


Ei mul nyt paljo tän kummempaa, mut sen verran haluan sanoa tosta BB-jutusta, ett mä oon tosi pahoillani ja harmissani tapahtuneesta. Koen olevan ihan sallittua, ett mä tästä asiasta mainitsen, koska hänhän itse asetti itsensä koko kansan tietoisuuteen ja arvosteltavaksi. Mä pidän ko. henkilöstä ihan yhtä paljon kuin ennenkin, mut mielestäni toi veto oli vaan aika huono.

Ja ne, jotka ei tiiä mitä em. asia koskee, niin emmä tohon kyl enää palaa. Kerroinpahan vaan mitä oon mieltä.

18 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

"Jousimies-77" :DDDDDD

Norppis kirjoitti...

mieki haluun tollasen barbilehden ;)
viihdettä pitkäksi aikaa!

Mia Meri kirjoitti...

Vitsi, toi oli ihan sika magee! Varsinkin kohta:
Ken: "Mutta teillä ei ole todisteita!"
Poliisi: "Niitä kyllä löytyy."
;D Hienoa, että lapsille opetetaan heti alusta pitäen karu totuus ja että poliisi on vihollisesi - kunnes toisin todistetaan.

Ja noi neulekone-tytön hiukset ja vaatteet. Aivan ihanat! Nyt tulee fläsäriä omasta nuoruudesta!

nimim. Härkä-77

tyttö pohjoisesta kirjoitti...

Tää oli niiin paras postaus! Tuo sun huumorikin on just niinku mulla :DD

Anonyymi kirjoitti...

Noi Barbie-lehdet on ihaniiii <3 Mulle tulee ihan lapsuus mieleen, mulle tuli toi lehti, hihi.

Anonyymi kirjoitti...

MMOI!

Huomasin tuossa, että täytit jokin aika sitten 25 vuotta! :O Sain kivan postausidean Jaakon stailaus-postauksestasi: Voisit tehdä myös itsestäsi tyylinmuutos-postauksen! Vaikkapa "vanhasta tädistä nuoreksi, naiselliseksi naiseksi" :D Miltäs kuulostaisi? "Vanhalla tädillä" viittaan nykyiseen sitä henkivään tyyliisi, joten olisi hauska nähdä jotain sensuellimpaa, meikki mukaanlukien! Vaikka on toki nykyinen tyylisikin soma ja omaperäinen. :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

tyttö pohjoisesta: Kiitti!!! ;D

Anonyymi: Onks mulla sun mielestä "vanha ja tätimäinen" tyyli??? :O APUA! :D Miten se voi olla samalla soma ja tätimäinen...? :) Kiitos ideasta, ihan hauska! Lupaan harkita tätä. Mut mua jostain syystä jäi nyt kummasti mietityttämään, ett kuka piilee tän anonyymin nimimerkin takana? Tunnetaanko me? :)

Eero kirjoitti...

Muistan myös aivan mainiot Aku-keksit. Niistä otettiin sittemmin maku pois ja brändättiin Tom ja Jerry -kekseiksi. Jotta se viimeinenkin särmä lähtisi, niistä tehtiin lopulta Muumi-keksejä. Tylsyyden pahvinmakuisuus. Niistä on lapsuus kaukana - tai sitten se oon minä jonka lapsuus on jäänyt taakse. :)

hanna kirjoitti...

Eero: Oot oikeessa! Noi Aku-keksit oli muistaakseni semmosii hivenen vaniljan makuisia. Jälkimmäisissä makuelämys sama kuin kourasisi pururataa suuhunsa!

Issu kirjoitti...

Hannako tätimäinen? Jos se pitää paikkansa, niin minä olen kauniimpi, kuin Beckham.

Leijona-78

hanna kirjoitti...

Issu: :) No, toisaalta olenhan mä kuuden lapsen täti, nii kai sitä vähä tätimäinen saiski olla. :)

Issu kirjoitti...

Juu, eihän se tokikaan kiellettyä ole. Monesti jopa kovin kannustettua (Jos on täti, niin pitää osata myös käyttäytyä sen mukaan, siis niille keille on täti)

Sitä tosin aloin miettimään, että tunteeko tämä anonyymi sinua kuinka blogisi ulkopuolella. Blogi ei ehkä tuo vaatetustasi niin esille, kuin mitä siihen on törmännyt livenä. Tai tuo siis sen mukaan, mitä olet ostanut, muttei mitä todella päällesi puet.

No, mutta kaikilla on oikeus mielipiteeseensä ja kauneus on katsojan silmässä.. Ehkäpä hänellä on lasit hukassa?

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs tänne nyt on kiukkuiset puolustelut ilmestynyt. :D

En tunne Hannaa "blogin ulkopuolella", enkä tehnyt päätelmiä, TIETENKÄÄN ostetuista vaatteista. Jos omaan makuuni Hannan tyyli henkii asteen jos toisenkin tätimäisyyttä niin ei siinä näön heikkoudesta ole kyse. :) Eipäs nyt liioitella siis. Saatika loukkaannuta verisesti.

Niin, tätimäisyydellä tarkoitan "vanhaa" tyyliä, joka saa erehtymään vaatteiden kantajaa reilusti vanhemmaksi kuin mitä on. Se on sitten jokaisen oma mielipide, että onko se hyvä, vai huono asia.

Idea eräänlaisesta "tyylinvaihdos"-postauksesta oli mielestäni täysin viaton ja varmasti positiivisella tavalla mielenkiintoa herättävä. Se tyyli mitä hain kun poikkeaa selvästi paljonkin bloggaajan tyylistä ja siitä ko. ideakin tuli. :) Sitä jään pohtimaan, miksi "Issu" keksi minun tarkoittaneen Hannan tyyliä suoraan sanottuna RUMAKSI. Ainakin kauneuden puhumisesta päätellen.

Ps. Olen bongannut Hannan blogin ulkopuolellakin, ja tämän blogin löysin ihan sattumalta ja huomasin jotain tuttua. Kiva blogi, muuten! :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Ok. :) Joo ei mulle jääny mitenkään huono fiilis.

Mitä siis ootsä bongannu mut jossain irl, vai niinku missä blogin ulkopuolella? :O Kerro ny jotain! :D Miten sä mut oot tunnistanu? Eiku mitä häh?

(Hahahahaha, just ku olin kirjottanu ton, ni radiosta alko soida biisi "Ketä mitä häh?" :DD)

Tiiänkö mä sua? Ootsä joku mun entisestä koulusta tms.? Mies vai nainen? Anna ny jotain. :)

Issu kirjoitti...

Anon: Pahoitteluni, että unohdin :p hymiön niiden silmälasien yhteydestä.

Tarkoitukseni ei ollut kommentoida, että olisit pitänyt Hannan tyyliä rumana. Tuolla hyvinkin perinteisellä sanan parrella tarkoitin nimen omaan tuota samaa, että eri ihmiset näkevät asiat omalla tavallaan.

Olen tuntenut Hannan jo useamman vuoden ja noiden vuosien aikana olen nähnyt hannan yllä tavattoman laajan valikoiman hyvin erilaisia tyylejä. Näin ollen minun pieneen tajuntaani ei vain mahdu, että hänellä voisi olla (täti)tyyli, jota voisi muuttaa ;p

Taika kirjoitti...

Tämä oli kyllä loistopostaus!!

Katri kirjoitti...

Saisinko lainata tuon Aku Ankka keksipaketin mainoskuvan omaan lapsuusmuistelu blogiini? Laitan tietysti lähteeksi linkin tähän sun blogiin.

http://lapsuusmuistelua.vuodatus.net/

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Katri: Juu saat toki! :) Mun täytyy tutustuu tohon sun blogiin paremminkin, vaikutti ihan superkiinnostavalta!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...